Winactie: Nederland-Italië in de Amsterdam Arena

Nederland-Italië Amsterdam Arena winactie

Op dinsdag 28 maart is het zover. Een spannende match tussen Oranje en Azzurri staat op het programma. Deze oefeninterland tussen twee grootmachten op het gebied van voetbal belooft een leuke wedstrijd te worden. En jij kunt erbij zijn, in de Amsterdam Arena!

De wedstrijd Nederland-Italië begint om 20.45 uur en wordt drie dagen na de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bulgarije gespeeld. Italië – 11de op de FIFA-wereldranglijst – is een land waarmee de equipe van bondscoach Danny Blind zich graag wil meten.

Oranje tegen Azzurri

Oranje kwam in het verleden negentien keer eerder uit tegen Italië. De Azzurri wonnen acht keer, terwijl Nederland maar drie keer de winst pakte. Acht keer eindigde de match in een gelijkspel.

De laatste ontmoeting tussen Nederland en Italië dateert van 2014. Italië won toen met 2-0, door doelpunten van Ciro Immobile en Daniele De Rossi. We hebben dus nog wat goed te maken! Deze wedstrijd belooft een aardige indruk te geven van hoe het Nederlands elftal er op dit moment voorstaat.

De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden door SBS6.

Kaarten met korting te koop

Kaarten zijn verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 23 tot € 105 in de KNVB Ticketshop. Als je wilt, kun je ook tickets krijgen voor het Italiaanse vak, tussen de Italië-supporters die zeker van zich zullen laten horen. Het belooft een mooi voetbalfeestje te worden. Ben je met een groep van acht personen of meer? Dan kun je 20% korting op je toegangskaarten krijgen met de kortingscode ‘TEAM’.

LEES OOK:  Winactie: maak je eigen Italiëboek!

Win kaartjes voor Nederland-Italië

In samenwerking met OnsOranje, het fanplatform van de KNVB, geven wij drie sets van twee kaarten voor Nederland-Italië weg. Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel, zoals je van ons gewend bent. Laat hieronder een reactie achter. Uit alle reacties loten we op maandag 20 maart de drie winnaars die elk twee tickets krijgen. Zorg ervoor dat je reageert met een correct e-mailadres, anders kunnen we je niet bereiken als je gewonnen hebt.

Wie weet ben jij op dinsdag 28 maart bij dit voetbalspektakel aanwezig!

Winactie: Nederland-Italië in de Amsterdam Arena
4.75 (4 stemmen)

Geschreven door Dit Is Italië

Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

 • Manuela Talana

  Ik wil graag deze kaarten winnen! ben half NL en half IT en toevallig is mijn vader nu ook in NL uit Italie op bezoek, wat zou het toch fantastich zijn om hem te verrassen en samen met hem (wel in het IT vak dan…) naar de wedstrijd te gaan! Zoals we vroeger in Italie deden toen ik klein was :)… al zal hij me nu niet meer in de lucht kunnen gooien als italie scoort 😉

 • Loes Toen

  Dit zou een mooie aanloop zijn voor mijn Voetbal Man /Fan, Jan Meijboom vlak daarna vertrekken wij naar ons geliefde Diano Marina Liguria .Dus laat hem maar winnen .Hij is vast dan voor Italie .

 • Cynthia

  Ooooohh leuk!

 • Diana Franssen

  Wat zou dit een leuke verrassing zijn voor mijn vriend. Hij is Nederlander en ik heb mijn hart verloren aan Italië en beide zijn we voetbalgek.

 • Claudia Di Pietro

  heel heel erg graag! ik herinner mij nog wk finale 1982&2006 wat was mijn vader blij. het is altijd een droom geweest om eens een keer bij een wedstrijd te kunnen zijn en dan in het italievak 🙂 mijn vader is bijna 80 dus het wordt wel eens tijd 😉

 • Corinda de Wit

  Graag wil ik met mijn zoontje van 9 die een echte voetbalfanaat is, maar nog nooit Oranje live heeft gezien. En Ik? Eeeuuhhm…, nou ik ga mee om de Italiaanse shirts te bewonderen;)

 • Tonnie

  Dat zou echt geweldig zijn! Samen met mijn zoon van 15, dan maken we er een mannenuitje van…

 • Antonio

  Daar heb ik wel zin in! Forza azzurri!!!

 • Jeroen

  Jaaaaa! Daar willen wij wel bij zijn!

 • Sara

  Wat leuk dat ik deze actie tegenkom! Het zou fantastico zijn om deze wedstrijd live mee te maken, samen met mijn broertje. Zoveel als dat hij van voetbal houdt, zoveel houd ik van Italië! Die liefde is niet goed in woorden uit te drukken. Om de Italiaanse (en Nederlandse) spelers live te zien zou enorm genieten zijn en voor mijn broertje (die bijna jarig is) zou het een super verrassing zijn. Saluti, Sara!

 • Karin Schenk

  Dat zou nog eens leuk zijn voor mijn man en mij als verassing! Hij als groot voetbalfan en ik als zijn supporter!

 • Lenneke

  Wauw! Ik zou het heel leuk vinden om bij deze wedstrijd aanwezig te mogen zijn! 🙂 Zie zoiets altijd thuis vanaf de bank maar de echte ervaring is denk ik toch wel in het stadion! Zou fantastisch zijn om dat mee te maken en de toppers van nederland én Italie te zien spelen!

 • Gefeliciteerd @karin_schenk:disqus, @sarakoot:disqus en Tonnie! Jullie hebben elk 2 tickets voor de wedstrijd Nederland-Italië gewonnen. De winnaars zijn geloot via random.org.

  Door de KNVB wordt contact met jullie opgenomen.

  Bedankt allemaal voor het meedoen en hou deze pagina in de gaten voor meer acties!

 • Sara (koot.sar@gmail.com)

  Super!!! Heel erg bedankt 😀