in , , , ,

Het Beste van Italië is voor herhaling vatbaar

http://www.hetbestevanitalie.com/Fotos-Event.html

Ruim 2300 Italië-liefhebbers hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan het evenement Het Beste van Italië (HBVI) in Utrecht. De markante showroom van Louwman Exclusive aan de A2 vormde het decor voor de Italiaanse glitter, glamour en andere specialiteiten. Volgens de organisator Maestro Events waren de reacties overweldigend en zit een herhaling in soortgelijke opzet in het vat.

Het was voor het eerst dat Maestro Events zijn ‘luxepaard’ van Amsterdam naar Utrecht haalde, de stad die al tien jaar gastheer is van het Italië Evenement van dezelfde organisatie. HBVI gaat weliswaar over hetzelfde land, het richt zich wel degelijk op een andere doelgroep. Zo biedt het landelijke Italië Evenement met veel smaken en stijlen een belevenis voor Italië-liefhebbers, terwijl HBVI de fijnproever aanspreekt ter inspiratie op de naderende feestdagen. Het was daarom dat afgelopen weekend tussen glimmende Maserati’s, Lamborghini’s en Ferrari’s van truffel, kaviaar en prosecco geproefd kon worden.

Mode, wijnen, diamanten en villa’s

Bijna zestig standhouders vulden de showroom met hun luxe producten uit de ‘Laars’, zoals mode, wijnen, diamanten en villa’s. Voor de exclusieve producten die een groter podium behoefden, was er een tweede etage, waar bruidsmodeshows, presentaties en optredens plaatsvonden. Bovendien vonden ruim 240 gasten hier op zaterdagavond een bijzondere kers op de Italiaanse taart: het operadiner La Notte di Caruso, als ode aan de beroemde Napolitaanse zanger.

LEES OOK:
Winactie: kaartjes voor Sapori d'Inverno

Het Italiaans diner van de brigade van sterrenkok Mario Uva in combinatie met het optreden van Opera per Tutti en de bijzondere locatie, bleek echter zo gewild dat het twee weken voor het evenement al uitverkocht was.

Foto’s van Het Beste van Italië vind je hier.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Column: a pranzo

Voorbij Toscane: de San Lorenzo Anekdotes

Voorbij Toscane: de San Lorenzo Anekdotes