in ,

Claudia Romani: de knapste scheidsrechter ter wereld?

Claudia Romani

Ze is een 32-jarig topmodel dat al poseerde voor de Playboy. Maar nu heeft Claudia Romani een nieuwe uitdaging gevonden in het in Italië zo populaire voetbal. Niet als speler in het dameselftal, maar als scheidsrechter in de Serie A. Ze slaagde met vlag en wimpel voor het arbitersexamen en is nu dus officieel professioneel scheidsrechter, naast professioneel supermodel.

‘Tussen al die spelers over het veld rennen, dat is gewoon een onweerstaanbare kans,’ zegt ze er zelf over. Het kwam niet eerder voor dat een vrouw een wedstrijd in de Serie A, de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie, leidde.

Claudia Romani woont in Miami, waar regelmatig heimelijk foto’s van haar in bikini op het strand worden gemaakt. Haar fans op Twitter vragen haar om vooral niet het voetbalveld op te gaan. ‘Doe het niet, Claudia. De spelers zouden zich niet meer kunnen concentreren.’

Model Claudia Romani haalt haar arbitersexamen

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Column: bureaucratische rompslomp

Sinterklaasfeest in Noord-Italië: ‘non si tocca’!