in

De Italiaanse keuken komt naar je toe deze zomer!

Bruschetta

Heerlijk natuurlijk, zo’n vakantie op een agriturismo of in een vakantieappartement in Toscane. Alleen: zelf boodschappen doen en koken. Pfff, je wordt al moe als je eraan denkt. En dan ken je ook nog eens niet de fijne kneepjes van de Toscaanse keuken om er optimaal van te kunnen genieten. Uit eten gaan behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, maar iedere dag een ristorante opzoeken is ook weer zoiets. Gelukkig is er een alternatief: mangiAcasa.

Het woord zegt het al: thuis eten. Thuis op je vakantieadres, wel te verstaan. Terwijl jij lekker ontspant met een goed boek in die fijne olijfboomgaard, doen Marieke en Bert Jonasse het zware werk. De boodschappen worden gehaald en de maaltijd wordt voorbereid en klaargemaakt. En na afloop wordt er ook weer opgeruimd en schoongemaakt. Gemak dient de mens, ook tijdens de vakantie. Of misschien wel juist tijdens de vakantie.

Italiaanse salami

Aanschuiven maar!

Natuurlijk koken Marieke en Bert een origineel Italiaanse maaltijd voor je, bereid van authentieke producten van de beste kwaliteit. Daarvoor hebben ze een aantal speciale adresjes. Je hoeft alleen maar met jouw vakantiegezelschap plaats te nemen aan die lange tafel en je vier gangen voor te laten schotelen. Die gangen kies je van tevoren zelf: antipasti, primi, secondi en natuurlijk dolci. Na afloop kun je gerust die grappa of limoncello nemen, je bent tenslotte toch al thuis!

LEES OOK:
Zo mooi is Elba

mangiAcasa

Na eerder geproefd te hebben van het Mediterrane leven in Barcelona, hebben Marieke en Bert nu hun hart verloren aan Italië. Ze wonen in Vagliagli, een dorp even boven Siena. Dit is nu tegelijkertijd de uitvalsbasis voor hun bedrijf. Ze komen ook graag op jouw vakantielocatie in Toscane langs. Lijkt je dat ook wel wat, zo’n volledig verzorgde avond ‘thuis uit eten’? Wacht dan niet te lang met reserveren, want Marieke en Bert hebben het natuurlijk druk!

Bruschetta

Een Hollandse vraag: wat kost dat? € 34,50 per persoon, exclusief wijn (je kunt ook een all-inclusive wijnarrangement boeken). Voor de kinderen gelden uiteraard aangepaste prijzen en porties.

In de winter ook in Nederland!

Zit je dit jaar niet in Toscane, maar wil je mangiAcasa wel ‘ns proberen? Vanaf half oktober zijn ze weer ‘thuis’ en verzorgen ze hetzelfde concept in de lage landen!

Alle info over je eigen thuiskok in Toscane vind je op de website van mangiAcasa.

Het menu van mangiAcasa vind je hier [pdf].

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Moscato d'Asti Italiaanse wijn

Win een pakket Italiaanse zomerwijnen!

Het kleurrijke eilandje Burano

La Laguna Veneta