in

De Smaak van Italië – het evenement: dit weekend bij Haarzuilens

Is er één land waarover vaker gedroomd wordt dan Italië? Dat land van het oneindige heuvellandschap, van grote kunsten, van snelle auto’s, van rijke oudheid en van mamma mia: de lekkerste keuken! Kom dromen op Kasteel de Haar (Utrecht) en beleef het mooiste, snelste, rijkste, beste en lekkerste van Italië op 4, 5 en 6 juni.

Het Smaak van Italië-evenement heeft zo’n beetje alle Italiaanse smaken in huis en het is dan ook het ultieme weekend om Italië (beter) te leren kennen.

In de prachtige tuinen van het grootste kasteel van Nederland verzamelen zich meer dan 200 exposanten en artiesten om u te overtuigen van de veelzijdigheid van dit beroemde land. De Smaak van Italië is geen beurs, maar een belevenis, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Het Italië Evenement zal nog meer dan in voorgaande jaren verrassen en verwennen met nieuwe regio’s en nieuwe smaken. Doe een dagje Italië voor slechts 15 euro!

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

De Marken - Le Marche, Italië

Terug van een meivakantie in De Marken

VIDEO: sfeerimpressie ‘De Smaak van Italië – Evenement’