in

Even voorstellen: Il Giornale della Fiera

Il Giornale della Fiera
Il Giornale della Fiera

Ken je Il Giornale della Fiera al? Dit is een speciale krant voor alle liefhebbers van een beetje dolce vita in de Lage Landen.

Italiaanse redacteuren bewaken de Italiaanse ziel deze krant, die je zowel op papier als digitaal kunt lezen. Il Giornale wordt gemaakt voor echte Italiëliefhebbers en schrijft over Italiaanse zaken en smaken. De emotie van en voor het land en zijn inwoners komt tot leven in originele artikelen en onderscheidende vormgeving. Met een oplage van 70.000 exemplaren is dit de grootste Italiaanse krant voor de Nederlandse markt.

Liefhebbers

Lezers waarderen de originele onderwerpen en relatief korte verhalen die op een zeer toegankelijke en verfrissende wijze zijn geschreven. De doelgroep van Il Giornale della Fiera is voor een deel dezelfde als die van dit digitale Italiëmagazine: liefhebbers van de Italiaanse smaak, stijl en levensfilosofie.

Met belangstelling voor kwaliteit van eten en kleding, uniek design van allerhande producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen. Lezers van Il Giornale della Fiera willen naar Italië op vakantie en genieten van natuur, cultuur en de culinaire rijkdom.

Spread uit Il Giornale

Verspreiding

Il Giornale della Fiera wordt verspreid via meer dan 600 speciaal geselecteerde locaties waar klanten de krant gratis kunnen meenemen. Winkels met een aan Italië gerelateerd aanbod, autodealers van Italiaanse merken, bij Italiaanse evenementen.

LEES OOK:
Facciamo un speed date?

Een deel van de lezers ontvangt de krant thuis samen met hun bestelling bij een webshop met Italiaanse producten, bij hun vakantieboeking of via hun docent Italiaans. Sinds 2015 kunnen lezers de krant tegen betaling ook thuis op de mat krijgen.

Italië Evenement

Il Giornale is ontstaan vanuit het Italië Evenement. Beide waren van dezelfde eigenaar. Sinds oktober 2018 is Il Giornale van Oseberg Publishing. Medewerkers van de uitgever staan op het Italië Evenement op 24, 25 en 26 mei 2019 om kranten uit te delen aan de bezoekers.

De laatste editie van Il Giornale lees je hier online.

Heb je nieuwtjes voor de redactie? Laat dan van je horen op redactie@oseberg.nl.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Metro Trekking

Metrokaarten van de Eolische Eilanden

Bellagio aan het Comomeer - een van de mooiste plekken in Lombardije

De 10 mooiste plekken in Lombardije