in , ,

Fotoserie: een zomervakantie in Apulië

Ostuni Salento

Van Italië-liefhebber Roel Vroemen kregen we een aantal mooie foto’s doorgestuurd van Apulië (Puglia). Deze zomer maakte hij een reis door deze bijzondere Italiaanse regio. Meer specifiek deed de reis de streek Salento aan. Roel zag alles van Lecce tot Gallipoli en van Otranto tot Leuca. Ook Matera in Basilicata werd nog even aangedaan.

Alberobello (bekend om z’n trulli) vond Roel te toeristisch. Maar daarbuiten is natuurlijk genoeg authentieks in de hak van de Laars te vinden.

Roel verbaasde zich in het algemeen om de schoonheid en de puurheid van dit gebied. En dat kunnen we ons goed voorstellen als we de foto’s zien! Wie wil hier nu niet zijn?

Buena vista gallipoli - Apulië Gallipoli - Apulië gallipoli2 - Apulië Leuca - Apulië Ostuni - Apulië Santa Maria al bagno - Puglia

Heb je ook foto’s van je Italië-trip die je met ons en andere Italië-liefhebbers wilt delen? We horen graag van je!

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

pizza uit de houtgestookte steenoven

Thuis pizza bakken, maar dan lekker!

San Vito Lo Capo: een van de mooiste stranden van Italië