in ,

Italië Evenement: 31 mei, 1 en 2 juni 2013

Italië Evenement

Kasteel de Haar kleurt dit jaar opnieuw groen-wit-rood voor de tiende editie van het Italië Evenement. En jij kunt er gratis naar binnen, want bij DitIsItalie.nl maak je kans op gratis toegangskaartjes voor dit grootste Italiaanse feest in de polder! Het Italië Evenement vindt dit jaar plaats op 31 mei, 1 en 2 juni.

Italië Evenement

Dit jaar heeft het Italië Evenement naast auto’s, vakanties en de Italiaanse keuken ook veel ruimte voor mode, lifestyle, design, kunst en de Italiaanse cultuur in het algemeen. Nieuw dit jaar zijn het Piazza dell’Aperitivo waar je lekker kunt loungen en het traditionele Piazza della Pizza waar de enige echte pizza Margherita volgens Napolitaans recept in houtgestookte ovens wordt bereid. Le Perle dell’Acqua belooft een heus waterspektakel in de slotgracht van het kasteel en er is uiteraard ook ruim baan voor contemplatie in de vorm van een processie en een Maria-viering in de kapel van het kasteel op 31 mei.

Het ‘Italiaanste’ feest van Nederland begint al direct bij de ingang, waar je word verwelkomd door een dj in een ‘funky 500’ en na een eerste kopje koffie – scusa, espresso, kun je je onderdompelen in de tiende editie van het Italië Evenement, met veel stands, terrassen en verschillende podia waar optredens, proeverijen, presentaties, workshops en presentaties plaatsvinden.

LEES OOK:
Italiaans referendum: voor of tegen Renzi

Verder staat het volledig in het teken van ‘la dolce vita’, in smaak en stijl. Drie dagen lang zijn de tuinen van het beroemde sprookjeskasteel gevuld met dat wat Italië zo lekker, mooi en bijzonder maakt. De bambini, die gratis naar binnen mogen, vinden hun eigen vermaak bij ‘Little Italy’, waar de Romeinen de wacht houden…

Italië Evenement
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens

Vrijdag 31 mei van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 1 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 2 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur

Tickets voor het Italië Evenement kosten € 15,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Bij het evenement parkeren kost € 5,- per auto. Tickets kun je kopen bij de kassa van het Italië Evenement of in de voorverkoop via de site.

Kans op gratis toegangskaarten Italië Evenement bij DitIsItalie.nl!

En na al dit goede nieuws nog beter nieuws: wij geven drie sets van twee toegangskaarten onder de fans van DitIsItalië weg! Wat moet je doen? Simpel, gewoon dit bericht op Facebook ‘liken’ en ‘sharen’. Onder de deelnemers aan deze actie verloten we de kaarten!

Tot ziens op het Italië Evenement 2013!

Photo Credit: Kees van der Laan

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

3 Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Costa Smeralda

Sardinië, meer dan zee alleen

De Giro d’Italia gaat vandaag van start