in ,

Maak kans op de Cadeaubox Bella Italia!

Cadeaubox Bella Italia

Zoals beloofd maak je als volger van DitIsItalie.nl op Facebook kans op deze Cadeaubox, die we weggeven vanwege onze 500ste volger!

Cadeaubox Bella Italia

In de Cadeaubox Bella Italia zit een bon waarmee je deel kunt nemen aan een typisch Italiaanse activiteit of belevenis, zoals een tweegangendiner of een wijnproeverij voor twee personen. Je kunt zelf kiezen uit meer dan 35 belevenissen. De Cadeaubox vertegenwoordigt een waarde van € 40,-.

Om kans te maken op de prijs, moet je het bericht op Facebook ‘liken’ en delen op je eigen tijdlijn. Onder de deelnemers aan de actie verloten we komend weekend de Cadeaubox!

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

One Comment

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

monferrato acquese

Toeristische rondrit in de Monferrato Acquese

Rome Reborn

Rome Reborn: hoe zag het oude Rome eruit?