in

Nieuwe koers DitIsItalie.nl

DitIsItalie.nl

De afgelopen jaren heeft DitIsItalie.nl gediend als een platform waar al het Nederlandse Italië-nieuws werd verzameld. Via RSS-feeds van diverse gezaghebbende websites over Italië gaven we een overzicht en verspreidden dat via de website, via Twitter en via Facebook. Deze berichten vulden we aan met nieuws vanuit de eigen redactie. Inmiddels is het nieuws over il bel paese geëxplodeerd. Italië is gewilder dan ooit! Mooi natuurlijk, maar dat betekent ook dat het nieuws over Italië overal te vinden is, ook in diverse overzichten. Daarom hebben we besloten ons vanaf nu te concentreren op eigen nieuws en achtergronden.

Het voordeel hiervan is dat we besparen op servercapaciteit (er stonden inmiddels vele tienduizenden berichtjes op deze site) én dat we meer ruimte kunnen geven aan wat wij toevoegen op Italië-gebied. We willen graag onder meer boeken met een Italiaans thema of van Italiaanse auteurs bespreken, verslagen geven van bijzondere Italiëreizen, Italiaanse films en cultuur bespreken, winacties organiseren en aandacht geven aan Italiaanse evenementen en initiatieven. Mensen die interessante informatie voor ons hebben, moedigen we aan te reageren. Wil je zelf een stuk schrijven dat Italië-gerelateerd is, dan juichen we dat toe.

De komende tijd tref je dus minder nieuwe artikelen aan op DitIsItalie.nl, maar de artikelen die verschijnen zijn wel een mooie aanvulling op wat er al is. Heb je suggesties, ideeën of opmerkingen, laat dan gerust van je horen.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

3 Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Terraferma - Italiaanse film

Italiaanse film: Terraferma (binnenkort in de bioscoop)

Eten in Piëmonte, Italië

Eten in Piëmont, hoe hoort het eigenlijk?