in

Ontdek Sardinië tijdens de Sardinië Vakantiebeurs

Sardinië Vakantiebeurs
Het is tijd om het spectaculaire Sardinië te ontdekken!

Op zaterdag 26 januari 2013 organiseert Sardinie-Info.nl de gratis toegankelijke Sardinië Vakantiebeurs in vergaderhotel de Bosrand in Ede. Op deze eerste Sardinië Vakantiebeurs in Nederland maken geïnteresseerden kennis met dit prachtige maar nog grotendeels onontdekte Italiaanse eiland, aan de hand van presentaties en stands van diverse bedrijven.

 

Sardinië Vakantiebeurs
Het is tijd om het spectaculaire Sardinië te ontdekken!

Op de beurs presenteren diverse bedrijven zich die op de een of andere manier in Sardinië zijn gespecialiseerd. Je vindt hier dus kleine reisbureaus die rondreizen over het eiland aanbieden. Er zijn echter ook bedrijven die Sardijnse producten verkopen en natuurlijk valt er ook het een en ander te proeven.

Je kunt verder een algemene presentatie over de historie, de cultuur en de schitterende natuur verwachten. Reken op genoeg tips voor jouw volgende vakantietrip. Drie keer raden waar die naartoe gaat? Op de beurs krijg je alle info die je nodig hebt om je voor te bereiden op een heerlijke vakantie op dit mooie stukje Italië. Bezoekers aan de beurs maken bovendien kans op een leuke prijs.

De beurs is toegankelijk van 11.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

Meer info op:
www.sardinievakantiebeurs.nl

Photo Credit

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Panettone, de Italiaanse decemberspecialiteit

Lamborghini Aventador

Lamborghini is de crisis te boven