in , ,

Top 5: beste Italiaanse kookboeken

Welke Italiaanse kookboeken moet je écht hebben?

De beste Italiaanse kookboeken voor pizza, pasta en dolci

Nummer drie, vier en vijf zijn gereserveerd voor specialistische kookboeken. Zij staan eigenlijk allemaal op een gedeelde nummer drie. Het zijn een pizzakookboek, een pastakookboek en een bakboek met voornamelijk dolci (zoetigheden). Dit zijn wat modernere kookboeken, want ze zijn gericht op dat wat de Nederlanders het beste kennen uit Italië. Pasta, pizza en taart. Ze zijn wat gelikter. Met goede fotografie waarbij je je aan elke pagina kunt verlekkeren. En eerlijk is eerlijk. Dat doe ik ook graag.

beste italiaanse kookboeken: Bloem, water gist, zout, passie3. Bloem, water gist, zout, passie

Voor pizza kun je het beste terecht bij het kookboek van Italiëplein. Zij hebben het officiële pizzaboek van de Napoletaanse pizzavereniging vertaald en dit is dan ook hét klassieke werk waar de Italiaan zich zelf ook op beroemd. Bloem, water, gist, zout, passie. Zo heet het boek. Ook als je thuis geen houtoven hebt is het heel leuk om aan de slag te gaan met goede, verrassende recepten.

Koop bij bol.com

Lotje Lomme

Geschreven door Lotje Lomme

Lotje Lomme studeerde Italiaans in Utrecht en Geschiedenis in Bologna. Ze geeft Italiaanse les in Gouda en heeft haar eigen taalschool in Schoonhoven: Di' la tua .

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Elektrische Vespa Elettrica

De Vespa gaat nu echt zoemen

McDonald's Italië introduceert de Nutella Burger

McDonald’s Italië introduceert de Nutella Burger