Midden in Italië, in het prachtige heuvellandschap van De Marken, gelegen bij Pergola, ligt Carincone. Een agriturismo waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie. Hier staan gastvrijheid en de beleving van het pure Italië centraal.

Het landhuis is recentelijk door de Nederlandse eigenaren Eric en Nanja Helmers verbouwd tot 5 prachtige appartementen, alle voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur, een ruime badkamer en een sfeervolle slaapkamer.

Agriturismo Carincone

De appartementen zijn verbouwd naar de thema’s van het leven: water, lucht, vuur, aarde en zon & maan. In het Italiaans acqua, aria, fuoco, terra en sole & luna. Het thema van het appartement vindt de bezoeker terug in het gebruik van kleuren en materialen in de inrichting, maar nog het meest in de badkamers.

Agriturismo Carincone

Elk appartement beschikt over een privéterras met prachtig uitzicht. Carincone is omgeven door rust en ruimte en is heel geschikt voor mensen die van de natuur en van wandelen houden.
Ook op cultureel gebied is er ook genoeg te beleven. Zo is er in Pergola een museum waar de Bronzi Dorati (beroemde beelden van verguld brons uit de vroege keizertijd van het Romeinse Rijk) tentoongesteld staan.

De Bronzi Dorati in het museum van Pergola (photo credit)
De Bronzi Dorati in het museum van Pergola (photo credit)

Het is ook mogelijk om samen met de eigenaren een kijkje te nemen op een nabijgelegen authentieke boerderij en hier zelfs een maaltijd te nuttigen met de lokale bevolking.

www.carincone.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…