We leven in een tijd en wereld die zich snel ontwikkelt en steeds kunstmatiger wordt. Tegelijkertijd zie je een tegenbeweging, waarin ondernemers inspelen op de hang naar authenticiteit, pure producten en lokale initiatieven.

Vakantiehuizen Italië

Een van die bedrijven is BonoVivo, een verwijzing naar ‘het goede leven’. Eigenaren Wilfred en José van de Luijtgaarden willen de gasten van hun vakantieorganisatie op een persoonlijke manier bewust kennis laten maken met de cultuur, het comfort en de culinaire streekproducten van een regio. Dit doen zij via een breed aanbod aan ‘belevingen’: bijvoorbeeld een wijnproeverij, een Vespa-tocht, een kookworkshop of een bezoek aan een pasta- of chocoladefabriek.

vakantiehuizen_italie_2

Ze zijn dit bedrijf begonnen omdat ze hier zelf ook enorm van genieten. Dat was ook de reden om een eigen huis in Italië te gaan kopen. BonoVivo begon met het verhuren van hun Casa Sogno Italiano, en inmiddels vindt die Italiaanse droom in alle Italiaanse regio’s plaats. Overal verhuurt de organisatie appartementen, karakteristieke vakantiehuizen, fraai gelegen boerenhoeven en luxe villa’s, het liefst met een zwembad of aan zee. Alle accommodaties zijn met zorg door Wilfred en José of hun Italiaanse partner bezocht en geselecteerd.
vakantiehuizen_italie

Heb je ook behoefte om op een authentieke manier kennis te maken met Italië in al zijn facetten? Kijk dan eens voor inspiratie op de website van BonoVivo. Daar vind je zeker een vakantie die bij jou past.

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…