Wil je graag op reis naar Toscane en ben je benieuwd wat de bestemming te bieden heeft, of ben je benieuwd waarom veel Nederlanders hier razend enthousiast over zijn? Hans Tetteroo van reisorganisatie Tritt zet de unieke elementen van de bestemming voor je op een rij. Het is een populaire regio die veel te bieden heeft en een aantal unieke accommodaties herbergt.

Toscane als populaire bestemming

Toscane staat natuurlijk bekend om de smakelijke keuken, de aantrekkelijke steden, de prachtige stranden en de indrukwekkende natuur. Het is een vakantiebestemming die voor veel mensen in de top 5 staat, met name vanwege de diversiteit van de streek. Houd je van cultuur? Dan kun je terecht in de Florentijnse Galleria degli Uffizi, terwijl je met het hele gezin een bezoek kunt brengen aan de bekende toren van Pisa. Verder kun je er genieten van heerlijke pasta’s, kazen en wijnen, of trek je de bergen en het groen in om er heerlijk tot rust te komen.

Veel te bieden

Het is vooral de veelzijdigheid van Toscane die ervoor zorgt dat veel vakantiegangers hier graag naartoe gaan. Hans Tetteroo: ‘Na de nodige ronddwalingen door Toscane hebben we er in 1999 niet ver van zee een mooi huis kunnen kopen. Daar ontstond het idee van Tritt – Case in Toscana. We begonnen kleinschalig, maar hebben het sinds 2005 verder geprofessionaliseerd.’ Dit jaar viert Tritt zijn tienjarig jubileum. Tetteroo is er trots op uitgegroeid te zijn tot een echte Toscane-specialist met zowel eigen mensen in Italië als een deskundig team dat vanuit het kantoor in Barendrecht adviezen op maat geeft en alle wensen ten aanzien van Toscane in vervulling laat gaan.

Je kunt er de natuur intrekken en op zoek gaan naar de totale rust, of aan het strand genieten van de zon, de zee en het zand. Wil je er heerlijk ontspannen, of ben je in de regio op zoek naar een wellness-, golf- of wijnreis? Het is allemaal mogelijk in Toscane, net als prachtige wandeltochten en strandvakanties aan de bijzondere kust in het gebied.

Bijzondere accommodaties in Toscane

Uiteraard heb je in Toscane de keuze uit tal van unieke accommodaties, je kunt er bijvoorbeeld een grote villa boeken met vrienden of familie, of aan de andere kant gebruik maken van de kleine appartementen die er beschikbaar zijn. Verblijf je graag op een knusse en Italiaanse locatie, of wil je aan de andere kant gebruik maken van de diverse faciliteiten zoals restaurants en bars? Je maakt zelf de keuze, je kunt naar Toscane reizen op de manier die je wilt.

Reis op maat naar Toscane

Je kunt gebruik maken van een reis op maat naar Toscane, waarbij je eigen voorkeuren de leidraad vormen. Op die manier kun je Toscane beleven en zorg je ervoor dat je het maximale uit de vakantie kunt halen. Wil je er heerlijk gaan wandelen of fietsen, genieten van de wellness of kom je er voor de wijnen en de gastronomie? Toscane heeft het allemaal te bieden, je boekt er de vakantie van je dromen.

Bekijk het aanbod van Tritt – Case in Toscana op www.tritt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…