Country house ‘Vista sull’oliveto’ is gelegen in Poggiolo, een lieflijk dorpje vier kilometer van Calvi dell’Umbria. In de hele omgeving geniet je van prachtige uitzichten, het schilderachtige landschap en heuvels bedekt met wijngaarden en olijfbomen. Een geweldig gebied voor levensgenieters, kunst- en cultuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, tekenaars, schilders, fotografen, muziekliefhebbers… Voor wie eigenlijk niet?

Bij Vista sull’oliveto verblijf je in een appartement met standaard een uitgebreid ontbijt met streekproducten. De appartementen liggen in een oude Umbrische boerderij, en zijn smaakvol ingericht met authentieke meubelen.

vista sull'oliveto 2

Aanschuiven

Indien je geen zin hebt om zelf te koken dan kun je drie keer per week ook aanschuiven voor een diner. Vista sull’oliveto beschikt over een panoramisch zwembad, een tuin met diverse terrassen, bbq, pizza-oven, een lees- en spelruimte, een salon, een olio-vinoteca, een miniwinkel en natuurlijk de olijfgaard waarin je gerust mag rondlopen of met een stoeltje in de schaduw van de bomen, een heerlijk boek kunt gaan lezen. Verder zijn er 2 fietsen die gehuurd kunnen worden.

Het ware Italië

In Umbrië kun je nog het ware Italië ontdekken. Hier geniet je nog van de ongerepte natuur, de rust, de ruimte, het beeldschone landschap, de idyllische dorpjes en de zeer rijke cultuur. Een streek waar het onmogelijk is om jezelf ook maar één seconde te vervelen. Poggiolo ligt zeer centraal met Rome op slechts zestig minuten rijden. Vanuit hier kun je makkelijk een stukje Lazio, Toscane, Abruzzen en De Marken meepikken. Talrijke historische steden zijn een bezoek meer dan waard.

vista sull'oliveto 4

Ed en Heleen zullen borg staan voor een heerlijke, onbezorgde vakantie en heten u van harte welkom.

vista sull'oliveto 3

Tip: Buiten de mooie warme zomers is een bezoek aan Umbrië in de lente en herfst ook zeer de moeite waard! Kijk voor meer informatie op: www.umbrievakantie.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…