in ,

Voor de fans van DitIsItalie.nl: win een Italian Coffee Handbag

Italian Coffee Handbag

Binnen enkele dagen heeft DitIsItalie.nl 750 fans op Facebook. Meraviglioso! Dat moet natuurlijk gevierd met een leuke prijs die we verloten onder onze volgers! Van Italian Coffee Handbags mogen we een originele Multi Media Sleeve weggeven. Een hippe tas gemaakt van gebruikte koffiebonenzakken, waarin je je netbook of tablet veilig op kunt bergen.

Wil je kans maken op deze bijzondere tas? ‘Like & share’ dan dit bericht op Facebook. Onder de deelnemende fans van onze Facebook-pagina verloten we vervolgens de tas. Hoe deze er precies uitziet, kunnen we je vooraf niet vertellen. Het is maar net welke koffiezakken op voorraad zijn, want de tas wordt speciaal voor jou gemaakt. En nee, de iPad is helaas niet inbegrepen.

Wat is een Italian Coffee Handbag?

Italian Coffee Handbags zijn handgemaakte tassen van lege zakken van koffiebonen of gemalen koffie. Elk model en exemplaar is daarom uniek en gezien de kleine oplagen zitten er ook echte ‘collector’s items’ tussen.

Italian Coffee Handbags worden lokaal, in Nederland, geproduceerd door de sociale werkplaats en vakmensen uit verschillende ateliers. Naast een milieuvriendelijk product (want: hergebruik van koffiezakken) is het dus ook nog een maatschappelijk verantwoord product.

Buiten dat is een Italian Coffee Handbag gewoon heel uniek en mooi. Meer informatie over Italian Coffee Handbags en de verschillende mogelijkheden vind je op www.italiancoffeehandbags.nl.

LEES OOK:  Win Vallanzasca en Gomorra bij DitIsItalie.nl

Italian Coffee Handbag

Voor de fans van DitIsItalie.nl: win een Italian Coffee Handbag
Beoordeel dit artikel

Geschreven door Dit Is Italië

Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Loading…

Nieuw design voor DitIsItalie.nl

mountainbiken in Zuid-Tirol

Mountainbiken in Zuid-Tirol