in

Waar kun je lekker Italiaans eten?

Veel liefhebbers van Italië houden ook van lekker Italiaans eten. Waarschijnlijk heb je als liefhebber van ‘la dolce vita’ dan ook wel goede olijfolie, balsamico, lekkere pasta, een verse basilicumplantje, echt Italiaanse pesto of zelfs een fles limoncello in huis. Zelf Italiaans koken is natuurlijk een goed idee, maar heerlijk uit eten gaan is dat ook. Waar je in Italië bijna blind een druk restaurant binnen kunt stappen, is dat in Nederland wat ingewikkelder.

Soms is de keuken alleen goed als je met een klein gezelschap komt, soms wordt er veel te veel geld gevraagd voor de kwaliteit die je krijgt, soms is de bediening ronduit onbeschoft en soms is  er geen Italiaan of Italiaans tintje te bekennen bij dat zogenaamde Italiaanse restaurant. Natuurlijk, als je een dikke portemonnee meebrengt kun je goed eten. Maar bij DitIsItalie.nl lijkt het ons nou zo leuk om de échte pareltjes te delen. De Italiaanse restaurants of lunchrooms waar je tegen een schappelijke prijs goed Italiaans kunt eten.

Lekker Italiaans eten? Stuur je tip naar DitIsItalie.nl

Daarom verzamelen we vanaf nu Italiaanse restaurants op DitIsItalie.nl. Het gaat dus om Italiaanse restaurants in Nederland. Heb je zelf een Italiaans restaurant of heb je ergens gegeten en kun je het aanraden? Stuur je tip dan naar ons toe. Binnenkort plaatsen we een lijst met Italiaanse restaurants op onze website. Het zou mooi zijn als we er uiteindelijk meerdere per provincie hebben! Uitzonderlijk slechte ervaringen mag je ook met ons delen, maar zullen we in eerste instantie niet op de site zetten. Iedereen wil tenslotte liever de lekkere adresjes weten!

LEES OOK:  De Italiaanse keuken komt naar je toe deze zomer!
Waar kun je lekker Italiaans eten?
Beoordeel dit artikel

Geschreven door Dit Is Italië

Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…