in ,

Wauw! 2 weken backpacken in Italië op video

Hét bewijs dat je niet lang en ver weg hoeft

Videograaf Roel Leijten en zijn vriendin Lenneke bewijzen dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen, om een onvergetelijke backpackreis te maken. En een halfjaar of jaar hoef je er ook niet eens voor uit te trekken! Twee weken backpacken in Italië is genoeg om je brein volledig te vullen met herinneringen die je heel je leven bij zullen bleven.

Tijdens een trip van twee weken reisde het stel van Milaan naar Rome. Onderweg deden ze de Cinque Terre, Florence, Val d’Orcia en Elba aan. En ze legden alles in hoge definitie vast, zodat wij nu ook mee kunnen genieten!

Deze video móet je zien

Dat Roel talent heeft voor het schieten van mooie plaatjes is wel duidelijk. En Italië doet de rest. Sfeerimpressies van Italië-trips worden niet veel beter dan deze. Deze video móet je zien.

We willen acuut weer naar Italië!

Op Roels Instagram-account vind je nog veel meer Italiaanse belleza.

Last few days in Rome #italy #roma #travel #spanishsteps #bruinefilter #arrivederci

Een foto die is geplaatst door Roel Leijten (@roelleijten) op

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Backpacken Sicilië? 9 must-do’s voor een onvergetelijke backpackreis

Backpacken Sicilië? 9 must-do’s voor een onvergetelijke backpackreis

Napels, een duivels paradijs