in ,

Win een pakket Italiaanse zomerwijnen!

Moscato d'Asti Italiaanse wijn

De ene winactie op DitIsItalie.nl is nog niet afgelopen, of de volgende staat alweer in de steigers. En wat voor een! In samenwerking met WijnCantina.nl geven wij een wijnpakket weg dat bestaat uit 6 flessen die speciaal voor deze Mediterrane temperaturen zijn uitgekozen. Lees verder hoe je kans maakt op deze mooie wijnen!

Wat kun je winnen?

Een pakket met zomerse wijnen, speciaal samengesteld door WijnCantina.nl, de digitale wijnwinkel van Donovan van der Roest. Donovan begon zijn shop nadat hij ontdekte dat veel onlinewinkels maar weinig informatie geven over de wijnen en er nauwelijks sprake is van wijnbeleving. Hij koopt vooral wijn in die hij zelf lekker vindt, ook al is die misschien minder op de brede smaak gericht. Wijnen onder de 5 euro vind je niet op WijnCantina.nl. Donovan: “Mijn doelgroep bestaat uit mensen die willen genieten van elke fles.” Dat komt goed uit, want je kunt het speciaal door WijnCantina.nl geselecteerde zomerpakket zelf proeven. Als je wint, tenminste!

Deze wijnen maken deel uit van het wijnpakket

  1. Moscato d’Asti (wit mousserend, Voghera Luigi)
  2. Langhe Favorita (wit, Voghera Luigi)
  3. Rosato di Sangiovese (rosé, Lunadoro)
  4. Vino Rosato ‘Chiamblo’ (rosé, Cagliero)
  5. Rosso Toscana ‘Ricordo’ (rood, Lunadoro)
  6. Barbera d’Alba (rood, Voghera Luigi)

barbera-d-alba_voghera-groot cagliero_chiamblo_groot_1 favorita_voghera_groot_1 lunadoro-rosato-di-sangiovese-dispetto_groot lunadoro-rosso-toscana-ricardo_groot_1 moscato-d-asti_voghera_groot

Wat moet je doen om deze heerlijke wijnen te winnen?

Heel eenvoudig! Volg WijnCantina.nl via Twitter of Facebook en geef antwoord op de vraag.

LEES OOK:
Grootschalige fraude met Italiaanse buffelmozzarella

1. Volg @Wijncantina op Twitter of op Facebook!
Allebei mag natuurlijk ook!

2. Beantwoord de volgende vraag:
Uit welk wijngebied komt de Italiaanse wijn Moscato d’Asti en van welke druif wordt deze gemaakt? Tip: het antwoord kun je vinden op WijnCantina.nl! Het antwoord op de vraag kun je hieronder of op de Facebook-pagina van DitIsItalie.nl geven.

Onder de deelnemers aan deze actie die de vraag goed hebben beantwoord, verloten we het zomerse wijnpakket! In bocca al lupo! (veel succes)

Photo Credit

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

55 Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Italië op het Spoor - Tim Parks

Het nieuwe Italië-boek van Tim Parks

Bruschetta

De Italiaanse keuken komt naar je toe deze zomer!