in , ,

Win Vallanzasca en Gomorra bij DitIsItalie.nl

Vallanzasca

Italië, de jaren 70. Op zijn 27ste heeft Renato Vallanzasca al naam gemaakt in de onderwereld van Milaan. Hij breekt met de bestaande gedragscode en richt zijn eigen bende op, de Banda della Cosima. Hoewel Vallanzasca volgens zijn eigen erecode leeft – hij gaat er prat op dat hij nooit “iemand in zijn rug schiet”- schakelt hij met zijn bende hun vijanden uit en verwerven ze de controle over de Milanese onderwereld. Gewelddadige overvallen, ontvoeringen, afpersingen en moorden zijn aan de orde van de dag. Vallanzasca is staatsvijand nummer een en leider van de meest gewelddadige mafiabendes van de jaren 70. Ondanks de talloze misdaden die door hem en zijn bende begaan worden, zorgen zijn duivelse charme en humor ervoor dat Renato Vallanzasca in de harten van veel Italianen gesloten wordt. Talloze gedurfde ontsnappingen drijven de regering en zijn vijanden in het nauw en dikken Vallanzasca’s legende nog meer aan.

Vanaf 3 mei ligt de DVD van de Italiaanse culthit VALLANZASCA van Michele Placido (regisseur van het gelauwerde ROMANZO CRIMINALE) in de winkels. Een must voor liefhebbers van GOMORRA, ROMANZO CRIMINALE en series als LA PIOVRA!

Maak kans op Vallanzasca én Gomorra!
In samenwerking met de Nederlandse distributeur mogen we 3x de dvd Vallanzasca weggeven, in combinatie met de moderne klassieker Gomorra (naar het boek van Roberto Saviano). Hoe maak je kans op deze dvd-set? Simpel. Vind de Facebook-pagina van DitIsItalie.nl leuk (voor zover je dat nog niet had gedaan) en laat hieronder of op Facebook een berichtje achter. Onder de reagerende Facebook-leden wordt de set verloot.

LEES OOK:
Op audiëntie bij de paus

Bestel Vallanzasca op Bol.com
Cast: Paz Vega, Moritz Bleibtreu & Kim Rossi Stuart
Regisseur: Michele Placido
Verschijningsdatum op dvd: mei 2012

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

4 Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Procida, beautiful island in the mediterranean sea, Naples, Italy

Als een Italiaan vakantie vieren

Regiogids 100% Noord-Italië