in ,

Winactie: derde editie Little Italy Taste & Travel

Little Italy Italie Evenement
Beeld: Little Italy Italië Evenement

Op 2,3 en 4 februari 2018 organiseert magazine De Smaak van Italië voor de derde maal Little Italy Taste & Travel. Bij dit eerste Italiaanse evenement van het jaar staan reizen en proeven centraal. Naast workshops en proeverijen met streekproducten, zorgen reisaanbieders en accommodaties voor een aantrekkelijk Italiaans aanbod.

De foodmarkt, het live entertainment, de nodige design- en modestands en lokale horeca maken het Italiaanse plaatje compleet. De organisatie verwacht tussen de 5.000 en 7.000 bezoekers.

Italie Evenement Little Italy

Het Italië-evenement is in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Een authentieke en eigentijdse locatie die veelvuldig gebruikt wordt voor nationale en internationale evenementen. De locatie is op loopafstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Zuiveringshal Italie Evenement

Een toegangsticket kost aan de kassa € 15. Bestel je je kaartje vooraf online, dan betaal je € 12,50. Abonnees van het blad mogen voor € 10 naar binnen met hun kortingscode. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement. Maarrr… je kunt jouw toegangskaartjes ook winnen!

Win vrijkaarten voor Little Italy!

We geven een set van twee vrijkaarten voor Little Italy Taste & Travel weg. Om kans te maken hoef je hieronder alleen een reactie achter te laten. Na het weekend loten we voor de winnaar van de twee vrijkaarten. Diegene krijgt een digitale code waarmee de gratis kaarten via de website van het evenement besteld kunnen worden.

LEES OOK:
Pitti Uomo 2018: waar stijl, imago en creativiteit samenkomen

Voor meer informatie kunt je een kijkje nemen op de website van het evenement Little Italy: littleitaly-event.nl.

Winactie: derde editie Little Italy Taste & Travel
2 (2 stemmen)

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

verkiezingen italie 2018 - silvio berlusconi en barbara d'urso

Verkiezingen Italië 2018: Berlusconi is back!

Het Italiaanse Dorp: Ollolai - deze zomer op RTL4

Ik vertrek naar Italië: deze zomer op RTL4