in ,

Winactie: Italië Evenement 2018

Het Italië Evenement Smaak & Stijl
Het Italië Evenement Smaak & Stijl (foto's: Italië Evenement)

Wil je het komend weekend wat leuks doen? Dompel je dan onder in Italiaanse sferen op het Italië Evenement in Haarzuilens. Het weer belooft mee te werken om er een echt mediterraan tintje aan te geven.

Het Italië Evenement Smaak & Stijl – zoals het voluit heet – zal net als de eerdere edities plaatsvinden in de tuinen rondom Kasteel de Haar, een van de meest imposante kastelen van Nederland.

Na 15 jaar is het Italië Evenement is inmiddels een vaste waarde geworden voor Italië-liefhebbers. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer meer dan 25.000 bezoekers te verwelkomen.

Tijdens het evenement kun je de parken en tuinen van het kasteel vrij bezoeken. Je kunt een rondleiding krijgen door het kasteel met een aantrekkelijke evenementenkorting.

Bekijk de video van het evenement in 2017:

Exposanten en programma

Verdeeld over de diverse themapleinen en langs de sfeervolle lanen van het kasteelpark, laten meer dan 200 exposanten, kunstenaars, koks en artiesten je kennismaken met het beste van Italië. Je ziet, proeft, hoort en beleeft. Van wijnen tot auto’s en van sieraden tot olijfolie. Maar er zijn ook makelaars in Italiaanse huizen, Italiaanse kookboeken, keukens en natuurlijk alle inspiratie voor een geweldige Italiaanse vakantie.

LEES OOK:
Binnenkort in de bioscoop: Io e te

Voor drie dagen lang is er een compleet programma samengesteld met zang, dans, circusacts, workshops, Italiaanse lessen en diverse demonstraties. Het programma kun je hier bekijken.

Win kaarten voor het Italië Evenement!

DitIsItalie.nl geeft drie sets van twee kaartjes (3 x 2) weg voor gratis toegang op 1, 2 of 3 juni. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is hieronder een reactie achter te laten, waarna we eerlijk zullen loten. Donderdag maken we de winnaars bekend en sturen we de digitale tickets direct naar je toe.

Meer informatie

  • Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens
  • Entreeticket € 17,50 per persoon
  • Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar
  • Parkeren € 8
  • Website Italië Evenement
Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Héél graag wil ik een keer naar het Italië evenement! Niet alleen omdat we elk jaar het állerliefste naar Italië op vakantie gaan, of omdat ik een Fiat 500 oldtimer rijd, of omdat we zo graag Italiaans eten…maar omdat ik nog nooit de kans heb gehad om op het Italië Evenement te gaan kijken! We moeten altijd werken in de zorg en bij de overheid dat weekend…want dat is 24-7…óf ik kon geen kaarten meer krijgen… Dus ik zou héél graag een keer het Italië Evenement ervaren. Ik ga duimen!

  2. Sssttt voor mijn dochter en schoonzoon. Zojuist terug uit Firenze, waar híj nog nooit geweest was en zij verliefd op is (op de stad en op de jongeman) we krijgen hem mee in onze liefde voor Italië, let maar op!

  3. wij willen graag naar italie evenement omdat we de producten uit italie willen proeven, bekijken en kopen. de olijfolie uit italie vinden wij erg lekker op stokbrood met mozarella tomaat en balcilucum.

    wij zien u reactie graag tegemoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

President Mattarella spreekt zijn veto over de nieuwe regeringscoalitie uit

Italia quo vadis?

Fico Eataly World

Een ochtend FICO Eataly World in Bologna