in ,

Winactie: kaartjes voor Sapori d’Inverno

Onder het motto ‘waarom wachten op de zomer?’ strijkt het Italië Evenement deze winter in Houten neer. Deze wintereditie krijgt de titel Sapori d’Inverno mee en centraal staat alles wat Italië ook in de winter Italië maakt. Bij DitIsItalie.nl maak je kans op gratis toegangskaarten!

Eerder bracht de organisatie achter het Italië Evenement al Het Beste van Italië bij het Hilton in Amsterdam en bij Louman Exclusive Cars in Utrecht. Nu is er dus ook een volwaardig winters Italië-evenement. En jij kunt erbij zijn!

Italië in winterse sferen

Kom proeven van de Italiaanse winterkeukens en de mooiste wijnen, geniet van de modeshows en laat je inspireren voor je volgende Italië-vakantie en de feestdagen.

Koken & Wijnen

Tijdens het evenement worden kookworkshops gegeven over de winterse keuken uit Italië. Iedereen kent het mediterraanse dieet, maar weet je hoe een gerecht als een brasato, spezzatino of selvaggina bereid wordt?

Eten & Drinken

Het is koud buiten, maar binnen is het gezellig en warm. Geniet samen op het terras van de diverse Italiaanse gerechten, en koop deze specialiteiten in voor de komende feestdagen. Pesto, salami en prosciutto, olio di oliva van eerste persing en mooie balsamico’s.

Mode & Design

Niet alleen gastronomie, maar ook mode & design worden tijdens de openingsuren door verschillende standhouders aan de bezoekers aangeboden. Wandel langs enkele Italiaanse bolides en shop bij de verschillende stands met Italiaanse artikelen en laat je inspireren voor je kerstinkopen.

LEES OOK:
Winactie: wintereditie Italië Evenement

Win kaartjes voor Sapori d’Inverno

Wil je het Italië in de winter ontdekken? Geef dan hieronder in een reactie aan wat jij geweldig vindt aan Italië in de winter. Onder de mensen die reageren verloten we drie keer twee gratis entreetickets.

italie evenement winter Sapori d'Inverno

Praktische info Italië Evenement Sapori d’Inverno

Het winterse Italië-evemenent vindt plaats in de Expo Houten op 14 en 15 november 2015. De beurs is open van 10 tot 18 uur. De tickets kosten aan de kassa € 12,50 per persoon en in de voorverkoop via de website (www.italieevenement.nl) € 10. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Parkeren is gratis bij Expo Houten.

De zomereditie van het Italië Evenement is komend jaar op 20, 21 en 22 mei in Haarzuilens.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

10 Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Column: hoe je vanzelf een Italiaans watje wordt

Dieven: ‘relikwieën uit Pompeï zijn vervloekt’