in , ,

Winactie: vrijkaartjes voor de Vakantiebeurs 2014

vakantiebeurs 2014

Normaal gesproken leven we nu in barre en bittere koude en kijken we reikhalzend uit naar de zomer, waarin we weer op vakantie mogen. Het lenteweer van de laatste dagen brengt een iets andere sfeer. Dat neemt niet weg dat we in hartje winter leven en dat het dus weer tijd is voor de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht. De beurs begint op woensdag 15 januari en duurt tot zondag 19 januari.

Dit jaar is de Vakantiebeurs is ingrijpend vernieuwd. De organisatie weet ook wel dat je oriënteren op een vakantie niet meer gebeurt aan de hand van folders en gesprekken aan een balie. Ook is de Vakantiebeurs niet per se het moment meer om een vakantie te boeken. Daarom wordt nog meer ingezet op de voorpret en op exclusieve aanbiedingen, die je alleen tijdens de beurs aantreft. In de nieuwe opzet zijn vakanties nog steeds per land ingedeeld, maar ook per thema. Zo kun je een speciaal reisplein voor gezinnen met kinderen bezoeken, kunnen kampeerders op pad met een zaklamp in de ‘camping by night’-hal en kunnen de liefhebbers van lekkere lokale specialiteiten zich laven aan de Culinaire Route. Op de website van de Vakantiebeurs kun je de nieuwe opzet in themawerelden bekijken.

LEES OOK:
Column: Kerstperikelen
camping by night
Nieuw op de Vakantiebeurs: de ‘camping by night’ (foto: Vakantiebeurs)

Reken ook op een aantal spectaculaire beursaanbiedingen, die je alleen hier aantreft. Om van deze aanbiedingen te kunnen profiteren, moet je ze ter plekke verzilveren.

autoslaaptrein italie
Nemen we dit jaar de autoslaaptrein naar Italië? (foto: Vakantiebeurs)

Wij, de redactie van DitIsItalie.nl, gaan natuurlijk vooral voor ‘il Bel Paese’ en de Italiaanse regio’s. Maar op de Vakantiebeurs tref je vertegenwoordigers van de meeste bestemmingen wereldwijd aan. Voor elk wat wils, dus.

Win vrijkaartjes voor de Vakantiebeurs 2014!

Wil je gratis naar de Vakantiebeurs? Bij DitIsItalie.nl maak je deze week kans op 5 x 2 vouchers, die je online kunt verzilveren voor gratis toegangsbewijzen! Wil je kans maken, dan hoef je alleen maar even hieronder achter te laten wat jij gaat checken tijdens de Vakantiebeurs! Zorg dat je je e-mailadres opgeeft, zodat wij je kunnen bereiken. Alvast veel vakantievoorpret gewenst.

Vakantiebeurs 2014
Woensdag 15 t/m zondag 19 januari
Jaarbeurs Utrecht
Kaarten: € 15,50 p.p. aan de kasse
Voorverkoop via vakantiebeurs.nl € 12,- p.p.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

103 Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Italiaanse kerstverlichting

Column: kerst in Italië

sardinie vakantiebeurs

Dit jaar naar Sardinië? Bezoek de Sardinië Vakantiebeurs!