in ,

Wordt dit jouw Italiaanse droom?

Te koop: appartement in een middeleeuws kasteel in Umbrië

Wonen in een middeleeuws kasteel, op een groene heuvel midden in Umbrië. Op een kwartier rijden van het magnifieke Perugia. En met al het moois van het groene hart van Italië binnen handbereik. Dat klinkt als de Italiaanse droom, waar zovelen naar op zoek zijn! Maar het is mogelijk. En het is bereikbaarder dan je denkt.

Het ‘kasteel’ heet Borgo Monte Lagello, ligt in de gemeente Marsciano (Perugia) en dateert uit de elfde eeuw. Het heeft zijn magische sfeer weten te behouden door een renovatie die met veel respect voor de authentieke elementen is uitgevoerd. De borgo is zo mooi gerestaureerd dat hij twee prijzen in de wacht wist te slepen.

De locatie van Borgo Monte Lagello in de Umbriaanse heuvels
De locatie van Borgo Monte Lagello in de Umbriaanse heuvels (bron: Google Maps)

Luxe kasteelappartement

Borgo Monte Lagello biedt nu plaats aan 23 luxueuze appartementen, waarvan er één van jou kan worden. De Italiaanse eigenaar biedt zijn vierkamerappartement van 90 m² te koop aan. Het appartement heeft twee verdiepingen. Er is een grote en goed toegeruste keuken, een elegante woonkamer met een originele open haard en er zijn twee slaapkamers en twee badkamers. Vanuit jouw privétuin heb je een adembenemend uitzicht over de vallei.

Dat is nog niet alles. Als koper krijg je ook jouw aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes. Zoals het mooie zwembad tussen de olijfbomen, de gemeenschappelijke leefruimte, 45 hectare olijfboomgaard en een grote privéparkeerplaats.

LEES OOK:
Column: een andere kijk op afstand

Verder is er een beheerder die de boel het hele jaar door voor jou op orde houdt. Je kunt hem ook inzetten voor schoonmaakwerkzaamheden in jouw appartement. Ideaal als je het verhuurt om inkomsten te genereren als je er zelf niet bent!

Ben je op zoek naar een oase van rust midden in een van de mooiste regio’s van Italië? Met beroemde Italiaanse steden als Assisi, Todi, Spoleto, Spello en Perugia op korte afstand? En ook nog eens met het schitterende Trasimeense Meer vlakbij? Dan kon dit weleens jouw kans op je Italiaanse droom zijn!

De vraagprijs van dit luxe kasteelappartement ligt rond de 350.000 euro.

Geïnteresseerd?

De verkoper heeft ons benaderd omdat hij denkt dat zijn appartement weleens interessant zou kunnen zijn voor de doelgroep van dit online Italië-magazine. Wil je meer weten, neem dan contact op met DitIsItalie.nl. We kunnen je vervolgens in verbinding stellen met de verkoper.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Onderwaterschatten Italië - Cristo degli Abissi

4 ongelooflijke onderwaterschatten in Italië

Dario Fo

Nobelprijswinnende hofnar Dario Fo (90) overleden