Forte Sorgnano Gualdo Cattaneo Umbrië

In het groene hart van Umbrië, tussen Assisi, Perugia, Todi en Montefalco tref je ‘Agriturismo Forte Sorgnano’. De gebouwen zijn twee eeuwen oud, geheel gerestaureerd en omgetoverd in een aantal elegante kamers en appartementen. Een unieke plek midden in de natuur en met alle comfort.

Deze agriturismo bevindt zich in het echte natuurlijke mooie Umbrië, op de top van een heuvel, op 450 m. hoogte, met prachtig uitzicht en zeer rustig. Hier heb je de mogelijkheid werkelijk tot rust te komen, in nauw contact met de natuur en met de mogelijkheid van de gezonde Italiaanse keuken en wijnen te genieten.

De eigenaren – Marco en z’n broer Andrea – staan voor je klaar om je te ontvangen en je verblijf gemakkelijk te maken, uiteraard zonder je privacy te verstoren. Desgewenst kun je hier ’s avonds ook eten (na reservering).

Deze agriturismo beschikt over een zwembad (open vanaf mei), een speeltuintje en een schitterend aangelegde tuin waarin je heerlijk kunt relaxen. Je kunt hier zowel zelfstandige appartementen met veel ruimte boeken, als kleine appartementen in het appartementengebouw.

Forte Sorgnano ligt in de beboste heuvels bij het dorpje Gualdo Cattaneo. Meer informatie over deze agriturismo vind je op de website van Italissima (hier Sagrantino genoemd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…