Wil je nu jouw vakantie op de Italiaanse camping, agriturismo, vakantiehuis of hotel boeken? Hier vind je onze top 10 favoriete Italië reisorganisaties.

1. Suncamp

Suncamp biedt meer dan 100 verschillende campings in alle Italiaanse regio’s: van het Gardameer en Adriatische Zee tot aan Sicilië en Toscane. Je kunt zowel staanplaatsen als stacaravans, tenten en bungalows boeken.

Bezoek website

2. Vacanceselect

Zoek je een mooie camping in Italië? Reisorganisatie Vacanceselect heeft het grootste aanbod op campings en vakantieparken. Bij deze organisatie vind je niet alleen de grote familiecampings en glampings, maar ook kleinschalige campings en agriturismi.

Bezoek website

3. Roan

Roan is een Nederlandse campingaanbieder waar je compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans kunt huren op topcampings in onder andere Italië, Kroatië en Spanje.

Bezoek website

4. Kras

De naam Kras ken je vast. Het is een betrouwbare Nederlandse organisatie die al decennialang reizen aanbiedt. Je kunt er een los verblijf, maar ook complete fly&drives boeken naar onder andere Apulië, Sicilië, Umbrië en Toscane. Kras heeft ook actieve vakanties in Italië en cruises over de Middellandse Zee in z’n gamma.

Bezoek website

5. Prijsvrij

Prijsvrij.nl biedt stedentrips naar bijvoorbeeld Rome, Milaan & Napels. Zonvakanties naar onder ander Sicilië, Sardinië & en Adriatische Rivièra.
Kampeervakanties naar Toscane, het Gardameer en andere regio’s.

Bezoek website

6. Interhome

Interhome is vakantiehuizen-expert. Ze verhuren meer dan 7.000 vakantiehuizen in Italië van vooral particuliere eigenaren, maar ook enkele op vakantieparken.

Bezoek website

7. Gustocamp.nl

Gustocamp is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd is de verhuur van compleet ingerichte bungalowtenten en luxe mobilehomes op topcampings in Italië en Oostenrijk. Met meer dan 10 jaar ervaring weet Gustocamp precies wat nodig is om gasten een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Bezoek website

8. Pharos Reizen

Pharos is een reisaanbieder van de ANWB en richt zich op vakanties voor gezinnen. Je vindt hier vooral autovakanties, rondreizen en flydrives. Maar met Pharos kun je ook kiezen voor fietsvakanteis en andere actieve trips naar Italië.

Bezoek website

9. Fundadore

Fundadore noemt zich een 100% Italië-specialist. De organisatie biedt vooral trips op maar naar het écht Italië. Wil je een authentieke reis met de auto of trein en verblijven in bijzondere streken? Kijk dan eens naar hun aanbod.

Bezoek website

10. TUI

Iedereen kent TUI. En TUI kent heel Italië. Hier vind je alle Italië aanbiedingen tegen de scherpste tarieven. Reken op duizenden Italië hotels, appartementen en bungalows. Elke dag kun je de hulp inroepen van je persoonlijke reisadviseur.

Bezoek website