in

Kandidaten gezocht voor Ik Vertrek XL

Heb je plannen om samen met vrienden, kennissen of familie naar Italië te emigreren?

Ik vertrek XL zoekt emigranten (foto: Simpel Media)

Simpel Media, het creatieve brein achter de hitserie Ik Vertrek, heeft iets nieuws bedacht. In Ik Vertrek XL gaat een groep vrienden, kennissen of familieleden gezamenlijk een onderneming in het buitenland beginnen. Nu is de redactie op zoek naar deelnemers voor het pilotprogramma.

Simpel Media laat weten dat ze op zoek zijn naar mensen uit twee of drie verschillende huishoudens die gezamenlijk willen werken aan een buitenlands commercieel succes. Deze mensen zullen dan met de camera vanaf hun vertrek vanuit Nederland tot aan het waarmaken van hun droom worden gevolgd.

Voor Ik Vertrek XL zoekt de redactie nog enthousiaste kandidaten!

Het zou natuurlijk leuk zijn als zich kandidaten aanmelden die het wel zien zitten om het in Italië te gaan maken. Het concept doet denken aan dat van Het Italiaanse Dorp op RTL4, waar we de afgelopen zomer van konden genieten en wat een grote hit is geworden.

Nu zijn het niet per se huizen die opgeknapt moeten worden, maar de kans is natuurlijk groot op uitdagende verbouwingen, het regelen van vergunningen en alles wat daarbij mis kan gaan. Plus de nodige spanningen tussen de vrienden of familieleden. Zo moet ook de redactie hebben gedacht. Als dat geen recept is voor kijkcijfersucces?

Je kunt je nu aanmelden!

Ben je ondernemend ingesteld, wil je naar Italië (of een ander land) en lijkt het je leuk om in dit avontuur gevolgd te worden?
 Meld je dan nu aan voor Ik Vertrek XL.

Ga naar bit.ly/IkVertrek-XL en geef je op of bel 020 – 893 61 07.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië! Dit is Italië is een webmagazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Dat zijn we zelf ook. We komen al bijna 25 jaar meerdere keren per jaar in Italië om te genieten van la dolce vita, lekker eten, de Italiaanse taal en 'made in Italy'. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pistacheboom

Pistachestrijd op Sicilië

Aart Heering met Giovanni Rana

Column: ontmoeting met pastakoning Giovanni Rana