in , ,

Een fantastisch hotelzwembad in Italië

hotelzwembad Lefay Resort en Spa Gargnano

Geen hotelverblijf is compleet zonder een verfrissende duik in het zwembad. Maar je hebt hotelzwembaden en hotelzwembaden. De mensen van Hotels.com hebben een collectie verzameld van ’s werelds meest bijzondere zwembaden bij hotels. Zwemmen met een spectaculair uitzicht over de zinderende stad of juist in een serene omgeving. In het lijstje met de meest bijzondere hotelzwembaden ter wereld is ook een hotelzwembad in Italië opgenomen. En wát voor eentje!

hotelzwembad-lefay-resort-en-spa-gargnano-3

Terug naar de natuur in Gargnano

Lefay Resort en Spa is neergestreken op de hellingen van Gargnano, een van die schilderachtige dorpjes aan het Gardameer. Het zwembad van het hotel kijkt uit over een landschap van natuurlijke terrassen met olijfbomen en mediterrane bossen.

hotelzwembad-lefay-resort-en-spa-gargnano-2

Genieten met een hoofdletter G

Het kristalheldere water van het zwembad lijkt te vloeien over de glooiende heuvels, omgeven door grote, weelderige bomen. Van de natuur genieten krijgt hier een compleet nieuwe betekenis.

hotelzwembad-lefay-resort-en-spa-gargnano-1

De prijzen voor Lefay Resort & Spa in Gargnano starten vanaf € 326 per kamer per nacht. Op Booking.com krijgt deze accommodatie gemiddeld een 9,5 en de locatie zelfs een 9,7.

Boek nu je verblijf bij Lefay Resort & Spa

Als je hier een nachtje boekt, kom je waarschijnlijk je hele verblijf niet meer uit dit geweldige hotelzwembad! Wij zijn er nog nooit geweest, maar we zouden er wát graag logeren. En jij?

Wil je meer fantastische hotels mét zwembad zien? Bekijk dan de lijst met de meest luxe hotels in Italië.

hotelzwembad-lefay-resort-en-spa-gargnano-5

Bron: persbericht Hotels.com, foto’s: Lefay Resort & Spa Gargnano

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

reconstructie verwoeste tempels in Rome

Italianen herbouwen de verwoeste tempels uit Syrië en Irak

Florentijnse-families-weten-hun-rijkdom-al-600-jaar-te-behouden

Florentijnse families weten hun rijkdom al 600 jaar te behouden