in

Psst…! Gratis kasteel in Italië?

gratis kasteel in italie

Heb je twee rechterhanden en heb je altijd al een tweede huis in Italië willen hebben? Dan is dit jou op het lijf geschreven. De Italiaanse overheid deelt cadeautjes uit. 103 kastelen en historische villa’s gaan voor niks weg!

Je moet wel beloven dat je het opknapt. En daarna een impuls geeft aan het toerisme. Moet lukken, toch?

Het idee achter de gratis kastelen en villa’s in Italië is dat de Italiaanse overheid de drukte bij de grote trekpleisters wil verminderen. In plaats daarvan moet het toerisme op al die andere mooie plekken in Italië op gang komen. Daarvoor kun je jouw gratis kasteel of villa omtoveren in een luxe B&B, een restaurant of spa. Zo komen die toeristen vanzelf naar de uithoeken waar deze ietwat vervallen pareltjes zich bevinden.

Het enige wat je moet doen is met een goed voorstel komen. Ben je een van de gelukkigen die wordt geselecteerd, dan kun je jouw kasteel voor vijftig jaar tegen een vriendenprijsje huren.

Deal? Meer informatie vind je op de website van het Agenzia del Demanio.

Bron: thelocal.it, foto’s: Agenzia del Demanio

Psst…! Gratis kasteel in Italië?
4.3 (3 stemmen)

Geschreven door Dit Is Italië

Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…