in ,

Top 10 meest vergeten dingen op vakantie

Nieuwe kleine koffer gekocht, die mee kan de cabine in. Alle apparaten opladen. Dollars gehaald. Is het al vrijdag?

Er is een aanzienlijke kans dat er iets uit de Hollandse producten die meegaan op vakantie in de achterbak zit. Maar misschien een nog wel grotere kans dat je iets vergeten hebt mee te nemen. REIZEN Magazine van de ANWB zocht uit wat de tien meest vergeten dingen op vakantie zijn. Hou dit lijstje erbij als je je koffers gaat pakken!

Vergeten tandenborstels

Vaak zijn het juist de basale dingen die je vergeet. Een slaapzak als je gaat kamperen. De complete tent. Of de tandenborstels.

Natuurlijk is niet alles een probleem. Sommige (toilet)artikelen koop je gemakkelijk op je vakantieadres. Maar andere zaken zijn wel echt vervelend om te moeten missen. Kun je bijvoorbeeld zonder je fotocamera?

Hier komt de top 10 meest vergeten dingen op vakantie:

  1. Opladers voor elektrische apparatuur
  2. Verloopstekkers voor stopcontacten
  3. Zonnebrandcrème
  4. Tandenborstel
  5. Zonnebril
  6. (Nagel)schaartje
  7. WC-papier
  8. Verbandtrommel
  9. Foto- en videoapparatuur
  10. Geneesmiddelen

Welke van de bovenstaande heb jij weleens vergeten in te pakken voor je vakantie naar Italië? En wat zit er niet in het lijstje dat je toch vergeet?

Bron: REIZEN Magazine (ANWB)

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Hollandse producten die meegaan op vakantie: een top 10

Nederlandse vakantieganger hamstert voor autoreis