in , , ,

Videocolumn: hoe kies je een goed Italiaans pak?

Italiaans pak

Als je een goede trein wilt, moet je niet bij de Italianen zijn. Maar als je een goed Italiaans pak wilt, wel. Tenminste, dat dachten we. Italië-correspondent Maarten Veeger reist af naar Caruso, een gerenommeerde ‘pakkenmaker’ nabij Parma, om de geheimen van een goed maatpak te ontrafelen.

Daar hoort hij dat een goed merk lang niet alles zegt, dat er vaak dromen worden verkocht en dat de kleermakers zich ernstig zorgen maken over ons kleedgedrag… Bekijk onderstaande videocolumn en je leert van de meesterkleermakers waar je allemaal op moet letten om een goed Italiaans pak te herkennen.

Written by Maarten Veeger

Maarten Veeger kwam er na een korte carrière bij een internationale bank achter dat hij toch vooral journalist wilde zijn. En begon met schrijven op de redactie van het Financieele Dagblad in Amsterdam. Inmiddels is hij ruim tien jaar multimediaal correspondent in Italië. Hij werkt met name voor Het Financieele Dagblad, BNR Radio, RTL Boulevard en sportproducties voor de NOS. In Italië maakt hij video's voor onder meer La Stampa. Hij schreef vier boeken over zijn thuisland, is getrouwd en heeft twee dochters.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gran Ballo Verona

Column: zien en gezien worden op het Gran Ballo van Verona

Italia a Zandvoort

Italia a Zandvoort – editie 2013