in ,

Wat is voor jou de beste camping van 2024?

Stem nu voor de ACSI Awards 2024

ACSI AWARDS 2024
Wie wint de titel 'Beste camping van 2024'? (bron: ACSI)

Ben jij deze zomer in bella Italia geweest en heb je genoten van een onvergetelijke tijd op een prachtige camping? Dan heb je nu de kans om jouw favoriete vakantiebestemming de erkenning te geven die ze verdient. De ACSI Awards van 2024 staan voor de deur en het is aan jou om te bepalen welke camping de titel van ‘Beste Camping van 2024’ verdient. Het is jouw stem die het verschil maakt, dus laten we samen onze Italiaanse favorieten naar de top brengen!

Waarom stemmen voor de ACSI Awards?

ACSI, de Nederlandse uitgever van campinginformatie, staat al sinds 1965 bekend als dé campingspecialist van Europa. Hun campinggids, website en apps zijn geliefd bij kampeerliefhebbers en reizigers. Dit jaar geven ze jou de kans om jouw stem te laten horen en jouw favoriete campings te belonen voor hun uitzonderlijke inspanningen.

Van 15 september 2023 tot 15 januari 2024 kun jij je stem uitbrengen in 9 verschillende categorieën:

 • Leukste camping voor kinderen
 • Mooiste campingzwembad
 • Beste fietscamping
 • Beste camperplaatsen
 • Meest hondvriendelijke camping
 • Camping met de mooiste ligging
 • Beste campingrestaurant
 • Camping met het beste sanitair
 • Beste wandelcamping

Elke stem telt, dus aarzel niet om te laten weten welke camping voor jou uitblinkt in deze categorieën!

Je kunt ook mooie prijzen winnen!

Natuurlijk, jouw stem helpt niet alleen jouw favoriete camping, maar jij kunt zelf ook in de prijzen vallen! Bekijk de actievoorwaarden voor alle details, maar laten we eens een voorproefje nemen van de prijzen die je kunt winnen:

Hoofdprijs:

 • 1 week glampen op Camping Birkelt in Luxemburg t.w.v. € 1.408

Overige prijzen:

 • 1x e-4motion elektrische vouwfiets model mini t.w.v. € 860,33
 • 3x COBB barbecue t.w.v. € 179
 • 100x toegang tot de ACSI Campings Europa-app (campinginfo + camperplaatsen) t.w.v. € 9,99

Dat klinkt als iets waar de ware kampeerder geen nee tegen kan zeggen, toch?

Hoe stem je voor jouw favoriete camping?

Het is simpel! Ga naar het stemformulier op de ACSI-website, vul de naam van de camping in waar jij op wilt stemmen en selecteer de categorie waarin deze camping schittert. Geef vervolgens jouw persoonlijke beoordeling over de camping.

Je mag per camping maximaal 3 categorieën selecteren, dus wees niet bang om te schitteren. Je kunt op zoveel campings stemmen als je wilt. De stemperiode loopt van 15 september 2023 tot en met 15 januari 2024.

Niet te vergeten, naast de 9 categorieën zijn er ook ACSI Awards voor ‘Beste camping’ en ‘Beste kleine, fijne camping’. Deze prijzen worden per land bepaald op basis van het totaal aantal stemmen dat een camping ontvangt. De winnende campings worden in mei 2024 bekendgemaakt. Stemmers die in de prijzen zijn gevallen, ontvangen in februari 2024 bericht.

Dus waar wacht je nog op? Jouw stem kan een wereld van verschil maken voor jouw geliefde Italiaanse camping. Breng je stem uit en maak kans op fantastische prijzen. Laten we samen de beste camping van 2024 kiezen en het kampeerseizoen in stijl afsluiten!

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evelien is gelukkig met haar paarden en haar boerenbedrijf op het platteland in de omgeving van Bologna

Groeten uit de Laars deel 10: Eveline Maat in Marzabotto (Bologna)

rondreizen Italië tips

11 onvergetelijke rondreizen om de schoonheid van Italië ten volle te ervaren