in ,

Winactie: My Brilliant Friend

My Brilliant Friend
Italiaanse serie: My Brilliant Friend (Mijn geniale vriendin)

Nu op dvd en lumiereseries.comMy Brilliant Friend (De geniale vriendin), de achtdelige topserie naar de internationale bestseller De geniale vriendin van Elena Ferrante. Bij DitIsItalie.nl maak je kans op de dvd-box!

Still uit My Brilliant Friend (foto: Eduardo Castaldo)

De serie is gebaseerd op het beroemde eerste deel van de Napolitaanse romans van Elena Ferrante: De geniale vriending (L’amica geniale). En net als de boeken wordt nu ook de serie internationaal geroemd. My Brilliant Friend laat de ontwikkeling van een levenslange vriendschap tussen twee vrouwen uit Napels zien.

Het verhaal begint als de bejaarde Elena Greco besluit om een boek over de vriendschap met de beste vriendin uit haar leven te schrijven. Dit naar aanleiding van haar verdwijning.

My Brilliant Friend © Eduardo Castaldo 1
Still uit My Brilliant Friend (foto: Eduardo Castaldo)

Elena schrijft over hoe ze Raffaella Cerullo ontmoette, die ze de bijnaam Lila gaf. Het verhaal begint in 1950 op de basisschool. Daarna ontvouwt zich hun gezamenlijke geschiedenis, die meer dan 60 jaar van hun leven zal beslaan. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van een fascinerend Napels.

Cast: Elisa Del Genio, Gaia Girace, Ludovica Nasti, Margherita Mazzucco, e.a. Regie: Saverio Costanzo, scenario: Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci, Saverio Costanzo, producenten: Fandango, HBO, Rai Fiction, Trimvision, Wildside.

De serie bestaat uit 8 aflevering van 50 minuten.

Still uit My Brilliant Friend (foto: Eduardo Castaldo)

My Brilliant Friend winnen?

Namens Lumière geven we 2 x het dvd-pakket van My Brilliant Friend t.w.v. € 27,99 weg. Om kans te maken hoef je alleen maar een mail naar winactie [at] ditisitalie [punt] nl te sturen. Prijswinnaars krijgen binnen enkele dagen bericht. (Kijk hieronder even bij de reacties of we de winnaars al geloot hebben!)

Geen zin om te wachten? Bekijk My Brilliant Friend direct via lumiereseries.com of bestel de dvd-box via bol.com voor € 27,99.

Koop bij bol.com

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Baai Portofino

Portofino: het mooiste vissersdorp van Italië

Hoe maak je van je studie Italiaans een goede gewoonte?