in

Bufalino Camper: de kleinste camper ter wereld?

Bufalino Camper

Geïnspireerd door de klassieke Piaggio Ape 50, heeft de Duitse ontwerper Cornelius Comanns een éénpersoonscamper voor moderne reizigers gemaakt. Maak kennis met de Bufalino Camper.

De Bufalino Camper is een geweldige mix van Italiaans design en Duitse functionaliteit. De minicamper heeft alle benodigdheden voor de moderne kampeerder aan boord.

Hij beschikt niet alleen over een bed, een douche, een keuken en genoeg opbergmogelijkheden, maar ook over een koelkast en een bureautje voor je laptop.

Beter begrip voor reizen

De Bufalino Camper is bijzonder flexibel in gebruik, maar ontbeert een toilet. Comann: ‘Mijn doel was het om mensen een beter begrip van hun omgeving en de reis mee te geven. Het voertuig is een soort basiskamp, maar dient ook om op een ongedwongen en spontane manier te reizen.’

De driewieler is knap ontworpen, met veel respect voor de originele Ape. Tegelijkertijd kon dit weleens de kleinste camper ter wereld zijn.

Deze Duitser heeft zijn Ape 50 zelf omgebouwd tot minicamper. Ook leuk. Nadeeltje: je voeten liggen buiten en zelfs in Italië is het lang niet altijd goed weer. Hij kan er wel leuk over vertellen.

Bron: popupcity.net

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

kamperen als een italiaan

Kamperen als een Italiaan

Schittering-Margaret-Mazzantini-bespreking

Schittering van Margaret Mazzantini