in

Een horloge als een supersportwagen

Roger Dubuis lanceert de Excalibur Spider Huracán MB

Een Lamborghini gekruist met een Zwitsers uurwerk (foto's: Roger Dubuis/Monsieur PR)

Wat krijg je als je de geavanceerde Zwitserse horlogetechniek van Roger Dubuis combineert met het DNA van de Lamborghini Huracán GT3 EVO2? Exact, deze Excalibur Spider Huracán Monobalancier.

Het expressieve horloge heeft een kast van 45 mm en een automatisch, geskeletteerd uurwerk met dezelfde ongekende prestaties als de Huracán sportwagen. De sterk visuele kenmerken zijn geïnspireerd op de Huracán GT3 EVO2, waaronder het honingraatmotief en het zeshoekige dashboard van de beroemde supercar.

Perfecte samensmelting van Italiaanse supersportwagen en Zwitsers horloge

Het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis en het Italiaanse automerk Lamborghini zijn continu op zoek naar nieuwe materialen om hun obsessie voor technische verbeteringen te realiseren.

Zoals Lamborghini Squadra Corse voor zijn raceauto’s voor koolstofvezel kiest, gebruikt Roger Dubuis het witte, lichtgewicht MCF (minerale composietvezel) voor de kast, lunette en kroon van de Excalibur Spider Huracán MB. Dit hypertech materiaal is door Roger Dubuis exclusief in eigen beheer ontwikkeld.

Om het design van de Huracán-sportwagen eer aan te doen, is het horloge voorzien van details in opvallend groen, dieprood en felgeel. De wit rubberen band heeft een groene, geperforeerde inlay van kalfsleer met een rode ondergrond. Roger Dubuis presenteert het horloge als een zeer exclusieve Limited Edition van 88 exemplaren. De prijs? Voor 65K is-ie van jou.

Bron: persbericht Monsieur PR

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

locaties werelderfgoed italie

Reizen langs Italiaans werelderfgoed

maritozzo

Ontbijten als een echte Romein? Hap eens in een maritozzo!