in , , , ,

Gratis verblijf in Assisi, mits je een baby maakt

Gratis verblijf in Assisi, mits je een baby maakt

Koppels kunnen een gratis overnachting in de deelnemende accommodaties in Assisi, Umbrië krijgen. Op voorwaarde dat ze die nacht dan wel een baby maken. Als bewijs zal er negen maanden later een geboortebewijs opgestuurd moeten worden, waarna de overnachting wordt terugbetaald.

Het initiatief heet Fertility Room en is opgericht om het lage geboortecijfer in Italië op te krikken (haha, woordspeling zo bedoeld). Het is dus in de eerste plaats voor Italianen zelf. Het is op dit moment onduidelijk of buitenlandse toeristen ook van het aanbod gebruik kunnen maken. Volgens een persbericht is het aanbod geldig vanaf dit weekend tot 31 maart 2017. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met een ruime marge in de bevallingsdatum negen maanden na het verblijf in de accommodatie.

fertility-room-gratis-verblijf-mits-baby

Een daad van liefde

Fertility Room noemt dat het op de wereld zetten van nageslacht een diepe daad van liefde is. Ondanks alle uitdagingen die het leven biedt.

Deelnemende bedrijven zullen er volgens het persbericht alles aan doen de kamers zo in te richten dat stellen voldoende geprikkeld worden om te gaan reproduceren. Wat we hier precies onder moeten verstaan, is niet geheel duidelijk.

De volgende accommodaties doen al mee met het ludieke initiatief:

Faustina, Farmhouse Le Mandrie di San Paolo, Hotel Cristallo, Assisi Dal Moro Gallery Hotel, Hotel Dei Basaletto Farm, Farm House Priori, Hotel Fontebella, Hotel Castello, Hotel Windsor Savoia, Villamena.

Nieuwe accommodaties die zich aansluiten krijgen een vermelding op de speciale website: www.fertilityroom.it.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Italiaanse badjas

Column: de Italiaanse badjas

Handige internetadressen om Italiaans te leren

Handige internetadressen om Italiaans te leren