in , ,

Lago di Beau – ook jij kunt in The Writer’s Nest logeren!

Waar ligt de villa van Lago di Beau?

Lago di Beau locatie
De villa van Lago di Beau aan het Comomeer (foto: Instagram @beauvaned)

Beau van Erven Dorens verbleef in september 2021 enige tijd in The Writer’s Nest, een villa aan het Comomeer die alleen per boot te bereiken is. Daar maakte hij 4 afleveringen voor het programma Lago di Beau, waarvan kijkers zich meteen afvroegen waar het precies was opgenomen.

In Lago di Beau ontvangt Van Erven Dorens 8 gasten, die hij Villa Felderhof-stijl het hemd van het lijf vraagt.

Hoewel, die vergelijking gaat niet helemaal op. Want dit is 2022 op RTL4 en de kijkers hebben maar een beperkte aandachtsspanne. Dus Beau stelt 2 niet al te diepgravende vragen en daarna gaat het gezelschap weer iets ‘leuks’ doen.

Des te beter voor ons Italiëliefhebbers, want zo zien we meer van de magische omgeving van het Comomeer.

Heb je al een aflevering gezien? Anders is het een aanrader om terug te kijken. Het decor is schitterend en de gesprekken met gasten zijn beter dan die bij een gemiddeld programma op de commerciële omroep.

Al moet je el tegen de nogal aanwezige presentator kunnen, maar het programma heet dan ook niet voor niets Lago di Beau.

Beter nog heb je de afleveringen opgenomen, want anders moet je je ook door alle reclame heen worstelen.

De locatie van Lago di Beau aan het Comomeer (bron: Google Maps)

In de 4 afleveringen gaat Beau samen met zijn gasten naar alle mooie plekjes rondom het Comomeer, zoals Varenna, Brunate, Bellagio, Villa del Balbianello en het middeleeuwse bruggetje bij Nesso.

Maar minstens zo mooi gelegen is de villa waar Beau en zijn gasten verblijven zelf. De accommodatie is eigendom van een schrijver en ligt direct aan het Comomeer en is alleen per boot te bereiken. Dus ook voor een boodschapje moet je even peddelen of een watertaxi bellen.

The Writer’s Nest Waterfront Villa noemt de accommodatie zich en ze bevindt zich in Faggeto Lario, aan de westelijke arm van het Comomeer. De locatie ligt zo ongeveer recht tegenover Villa Oleandra van George Clooney in Laglio.

Het verblijf heeft een goed geoutilleerde bibliotheek en een schrijfbureau met uitzicht op het meer, een schitterend aangelegde tuin met een eigen strand en natuurlijk een goed uitgeruste keuken. Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers, zodat je hier makkelijk met 7 mensen kunt bivakkeren.

De stad Como bevindt zich op 12 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Milaan Malpensa, op 63 km van The Writer’s Nest. De accommodatie biedt tegen een toeslag een pendeldienst van en naar de luchthaven. In de buurt kun je geweldig wandelen, fietsen en watersporten.

Goedkoop is het hier natuurlijk niet. Reken op een tarief van rond de € 1.000 per nacht voor een verblijf in de villa. Daarbij inbegrepen is dan wel gratis wifi.

Wil je in dit schrijvershuis zelf een roman gaan schrijven, dan kun je dus maar beter een beetje doortypen.

Bekijk hier alle details van The Writer’s Nest Waterfront Villa.

Is een verblijfje in deze of een van de vele andere luxueuze villa’s niet voor jouw portemonnee weggelegd? Kijk dan eens naar deze prachtige campings die je ook direct aan het Comomeer aantreft.

Afleveringen terugkijken kan via RTL XL.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie regeert Italië?

Afscheid van Sergio Mattarella

Turijn - tips en bezienswaardigheden in de stad van het Eurovisie Songfestival 2022

10 tips voor Turijn