in , ,

Man bedenkt nieuwe Toren van Pisa-pose

Weg met de clichéplaatjes!

Toren van Pisa-pose clichés

De dagen van ‘leunen’ tegen de Toren van Pisa of de klokkentoren ‘omverduwen’ zijn verleden tijd! Een creatieve toerist besloot een beetje te dollen met de aanwezige toeristen en bedacht z’n eigen Pisa-pose.

Veel bekende gebouwen gaan gepaard met een clichématige fotopose. Denk aan een muntje gooien in de Trevifontein in Rome, poseren met een Venetiaans masker in een gondel én de Toren van Pisa omverduwen in de gelijknamige stad Pisa. Allemaal heel leuk, maar echt origineel is het niet.

Zo vond ook Imgur-gebruiker savidiot, die het de hoogste tijd vond voor een nieuwe trademark voor de Toren van Pisa. Hij besloot het scheef staande kunstwerk zelfs compleet te negeren en op de foto te gaan met onwetende toeristen… Zie hieronder het resultaat!

Heb jij wel eens geposeerd met de Toren van Pisa? Of heb jij een meesterlijk idee voor een originele Pisa-pose? Reageer en vertel! Of beter nog, voeg je eigen foto hieronder toe.

Foto boven: Wikimedia

Written by Anne de Vries

Anne de Vries is een afgestudeerd journalist met grote passies voor reizen, cultuur en gastronomie. Ze houdt van Italië vanwege z'n diversiteit: je bent er nooit uitgekeken. Ook verorbert ze graag de Italiaanse maaltijden die haar Sardijnse schoonmoeder haar zo nu en dan voorschotelt.

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 typisch Italiaanse gerechten

11 typisch Italiaanse gerechten (waar ze in Italië nog nooit van gehoord hebben)

tiramisu al limoncello

Tiramisu al limoncello