in ,

Mooi ding: draagbare pizzaoven

Jouw eigen pizza’s klaar in 90 seconden!

draagbare pizzaoven

Dit is de draagbare pizzaoven van Roccbox. Een steenoven die je op zowel gas als hout kunt stoken, die een temperatuur van maar liefst 500 graden bereikt en die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij ziet er dus niet alleen mooi uit, je maakt er ook nog eens de lekkerste pizza’s mee.

Je eigen pizza’s in je tuin maken belooft dé hit van deze zomer te worden. Met de Roccbox wordt dit een fluitje van een cent. Zeg maar dag tegen je bbq en zeg hallo tegen je eigen Italiaanse restaurant in de tuin!

Klaar in 90 seconden

Je maakt de lekkerste pizza’s klaar in 90 seconden. Als je op hout stookt, is de oven binnen 15 minuten op temperatuur. Ook kun je vlees, vis en groenten in deze draagbare steenoven bakken. De Roccbox pizzaoven is te koop in twee verschillende kleuren: grijs en limoengroen.

De Roccbox kost 499 Engelse ponden.

Meer informatie over de Roccbox vind je op hun website: www.roccbox.com.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su DitIsItalie.nl. DitIsItalie.nl is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, campings, vakantiehuisjes, reizen en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

italiaans recept cannoli

Italiaans recept: Siciliaanse cannoli

Column: de Italiaanse ballotage

Column: de Italiaanse ballotage