in

Seizoen 4 van maffiaserie Gomorra komt eraan!

Seizoen 4 van Gomorra
Seizoen 4 van Gomorra komt eraan (beeld: Lumière)

Vanaf 4 juni zijn op op het On Demand-platform van Lumière wekelijks 3 nieuwe afleveringen te zien van Gomorra 4. Vanaf 25 juni kun je seizoen 4 van Gomorra ook kijken op dvd of blue-ray. KPN heeft de rechten bemachtigd voor uitzending vanaf 1 juli 2019. 

De misdaadserie Gomorra is een wereldwijd succes. De serie is geïnspireerd op het boek van onderzoeksjournalist en schrijver Roberto Saviano. De serie heeft echter geheel andere verhaallijnen dan het boek en de daarvan afgeleide film.

In dit nieuwe seizoen staat Gennaro Savastano (‘Genny’) zien we hoe Genny verdergaat nu hij Ciro kwijt is. Samen met Patrizia, de oudste nicht van Malammore, die eerder werd ingezet als hulp van Don Pietro, moet hij een nieuw machtsevenwicht zien te bereiken.

De bende van Enzo en Valerio heeft intussen de leiding over Napels op zich genomen. Maar ook zij krijgen echter te maken met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden. De stad dreigt opnieuw in oorlog verzeild te raken.

Genny weet dat hij iets moet doen om verder bloedvergieten te voorkomen en zijn familie te beschermen. Hij neemt een drastisch besluit en stapt in de zakenwereld. Maar ook die wereld is keihard en brengt risico’s met zich mee.

De zeilen van Scampia
De Zeilen van Scampia, het decor voor een groot deel van de serie Gomorra (foto: Wikimedia)

Cast: Salvatore Esposito, Cristiana Dell’Anna, Arturo Muselli, Loris De Luna, Ivana Lotito, e.a. Idee: Roberto Saviano, regie: Francesca Comencini (artistieke leiding), Claudio Cupellini, Marco D’Amore, Enrico Rosati, Ciro Visco. Een productie van Sky, Cattleya en Fandango in samenwerking met Beta Film.

Vanaf 4 juni op Lumière Series.

Adviesprijs voor de blue-ray en de dvd is € 29,99. Deze zullen 25 juni 2019 verschijnen. Je kunt nu al reserveren. Hou DitIsItalie.nl in de gaten voor een winactie met Gomorra!

Koop bij bol.com

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

One Comment

Wat vind jij ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Boekmobiel van Antonio La Cava

De Boekmobiel van Antonio La Cava

Een mooie route door De Marken