in

Italiaanse genomineerden voor ‘Camping Experience of the Year Award’ 2018

camping of the year award
Camping of the Year Award (bron: persbericht Campingnavigator.com)

Dit jaar wordt voor het eerst de ‘Camping Experience of the Year Award’ uitgereikt. De genomineerden zijn bekend. Ze strijden met elkaar om het ‘ultieme vakantiegevoel’. Ook een aantal Italiaanse campings hebben een nominatie ontvangen. Campings konden worden genomineerd voor een van de volgende categorieën: wellness-spa, sport & activiteiten, culinair, natuur, stilte en fietsen. Tijdens de Caravana-beurs in Leeuwarden (van 18 tot en met 23 januari 2018) wordt elke dag de winnende camping uit een categorie bekendgemaakt.

Deze campingawards zijn een initiatief van Campingnavigator.com. Directeur Robbert Jan Meerpoel: ‘Soms zie je als kampeerder door de bomen het bos niet meer. Er zijn zó veel campings in Europa. Daarom hebben we deze prijs ingesteld, die we jaarlijks willen uitreiken aan campings die álles bieden om hun gasten tijdens het verblijf gelukkig te maken.’ De nominaties kwam tot stand gekomen via de reviews op Campingnavigator.com en via het team van campingcontroleurs, dat elk jaar in totaal honderden campings in Europa bezoekt.

De genomineerde Italiaanse campings zijn:

Wellness Spa

Camping Vidor

Sport en Activiteiten

Geen Italiaanse genomineerde campings

Culinair

Sass Dlacia

Bellamare

Natuur

Camping Resort La Marmolada

Stilte

Podere Sei Poorte

Fietsen

Sägemuhle Camping-Residence

Caravana

Van 18 tot en met 23 januari 2018 vindt voor de 58e keer de grootste kampeerbeurs van Nederland plaats: de Caravana. Jaarlijks reizen er ruim 45.000 bezoekers naar Leeuwarden om in hogere kampeersferen te komen. Tijdens Caravana presenteren ruim 200 campings zich.

Dit Is Italië

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Boek: Italië en haar mysteries

Impressie van het Student Hotel Florence

Student Hotel Florence: superhip ‘Nederlands’ concept deze zomer open