in ,

Nieuw: Dit is Italiaans

Leer nu Italiaans met deze afwisselende, uitdagende en voordelige online cursus!

Nieuw: Dit is Italiaans - de online taalcursus Italiaans voor beginners van Dit is Italië

Speciaal voor beginners die van Italië houden (en misschien al best wat basiskennis hebben), hebben we een uniek en interactief cursusprogramma opgezet dat leidt naar kennis van het Italiaans op niveau A1: de online cursus Italiaans van Dit is Italië.

In de training combineren we de modernste methoden en technieken om een taal te verwerven, zodat het leuk en interessant blijft. Je krijgt lessen over taal, cultuur, Italiaans eten en je leert spelenderwijs de Italiaanse taal aan de hand van video’s, audiofragmenten en tips. Maar we hebben ook de nodige grammatica en woordenlijsten voor je.

Aan het einde van de cursus krijg je een toets waarmee je jouw kennis kunt testen. Geen zorgen, we hebben een uitdagend en interactief programma voor je dat je helemaal in je eigen tijd en op je eigen manier kunt doorlopen.

Heb je de training helemaal doorlopen? Dan kun je jouw eigen cursuscertificaat Italiaans op A1-niveau downloaden!

Lotje Lomme in Italië

Jouw docent Italiaans: Lotje Lomme

De docent van deze online cursus Italiaans is Lotje Lomme. Ze woonde twee jaar in Bologna en is near-native speaker, gecertificeerd door de Universiteit van Siena. Ze heeft 8 jaar les gegeven in het volwassenonderwijs, voornamelijk niveau A1/A2. De historica had tussen 2008 en 2014 haar eigen blog over Italië, maar blogt nu ook al 6 jaar voor Dit is Italië, voornamelijk over de Italiaanse taal, maar ook over de Italiaanse keuken, over literatuur en films. 

Lotje heeft een eerstegraads lerarenopleiding afgerond in Nederland en is bezig met het afronden van een examen Italiaanse taaldidactiek van de Universiteit van Siena. De laatste 4 jaar had ze haar eigen taalschool in Schoonhoven waar ze zo’n 40 volwassenen en 50 plusklaskinderen lesgaf. Het ontwikkelen van deze online training was voor haar de creatieve uitdaging op het juiste moment. 

Dit is het moment om Italiaans te leren!

Dit is jouw kans om eindelijk te beginnen met wat je al zo lang wilde doen: Italiaans leren verstaan en spreken. Als je nu begint, kun je tegen de tijd dat we weer naar Italië kunnen reizen al een aardig mondje spreken.

🇮🇹 Gratis proefles!
Ben je benieuwd hoe de cursus eruitziet? Dat treft. Je kunt een gratis proefles volgen. 👉 Bekijk het volledige cursusprogramma hier.

Geschreven door Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meestgebruikte Italiaanse zoektermen van 2020

poster van een mokkapotje met daarboven Italiaanse koffie

Italië thuis: 18 sfeervolle tips om Italië in huis te halen