in ,

Suburra de serie: vanaf 6 oktober op Netflix

Rauw, duister en meeslepend in 10 afleveringen

suburra de serie op netflix

In navolging van de film Gomorra krijgt ook de film Suburra een spin-off in de vorm van een serie. Deze serie over de verweving tussen maffia, corrupte politiek en het Vaticaan is vanaf 6 oktober te zien via Netflix.

Goed nieuws voor liefhebbers van Italiaanse maffiaseries. Terwijl we wachten op seizoen drie van Gomorra, kun je vanaf 6 oktober genieten van Suburra de serie. De eerste Italiaanse Netflix Original!

In tien afleveringen volgen we een machtige familie, de maffia, het Vaticaan en corrupte politici die een badplaats in de buurt van Rome in een gokparadijs willen veranderen. Het verhaal volgt ruwweg de lijn van de film, maar zal door de opzet als serie een stuk uitgebreider zijn.

Het rauwe, duistere en meeslepende van de film belooft veel goeds voor de liefhebbers van het genre. Net als dat Suburra de serie door productiehuis Cattleya wordt gemaakt, dat ook verantwoordelijk was voor de hitseries Gomorra en Romanzo Criminale.

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Alessandro Borghi (Numero 8 in de film) en Filippo Nigro.

Het hele eerste seizoen van Suburra de serie komt op 6 oktober in één keer op Netflix. We hebben nu al zin in de herfst!

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië! Dit is Italië is een webmagazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Dat zijn we zelf ook. We komen al bijna 25 jaar meerdere keren per jaar in Italië om te genieten van la dolce vita, lekker eten, de Italiaanse taal en 'made in Italy'. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Italiaanse film Indivisibili

Italiaanse film: Indivisibili

Italiaans recept: Nutella-ijs