in ,

Winactie: Ciro leeft in Gomorra-prequel L’immortale

Film vormt een brug tussen seizoen 4 en 5 van Gomorra

Marco D'Amore is onsterfelijk in L'immortale

Vond je het ook zo jammer dat we Ciro in het laatste seizoen van Gomorra moesten missen? Goed nieuws! In de prequel L’immortale is-ie terug. En hoe!

Stiekem hoopten de fans er al op dat Ciro nog zou leven nadat zijn vriend en partner in crime Gennaro hem neerschoot aan het einde van seizoen 3.

Still uit L’immortale

Maar de bijnaam van De Onsterfelijke is niet voor niets De Onsterfelijke. Ciro is niet dood. Niets en niemand kan L’immortale doden.

In deze 2 uur durende speelfilm is Ciro di Marzio (een rol van Marco D’Amore) terug. De Gomorra-acteur tekende ook voor de regie.

De trailer van L’immortale

Het verhaal gaat zo: nadat Genny hem neerschiet en Ciro in het donkere water van de Golf van Napels wegzakt, komen de herinneringen bij hem boven.

We gaan terug naar 1980 en zien baby Ciro te midden van een verwoestende aardbeving. Meteen is duidelijk: deze baby kan niet sterven.

Still uit L’immortale

Daarna volgen we hem op zijn pad als wees, als jonge crimineel en als bendelid.

L’immortale is niet alleen een hoogstaand cinematografisch werk, maar ook een nieuwe loot aan de Gomorra-stam die een brug vormt tussen het 4de en het nog te verschijnen 5de seizoen. Niet te missen dus voor de echte fans van Gomorra.

Vanaf 17 april kun je L’immortale exclusief op lumiereseries.com huren. Vanaf 22 mei is de film ook beschikbaar op dvd en blu-ray. Het is nog niet bekend wanneer de film op Netflix verschijnt.

Win een code om deze film gratis te bekijken

Wil je een digitaal bioscoopkaartje winnen waarmee je L’immortale thuis kunt bekijken? Mail dan naar winactie [apestaartje] ditisitalie [punt] nl. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquileia in de Romeinse tijd

Aquileia: kamperen naast de Romeinse ruïnes

Italianen hielpen bij de Watersnoodramp in 1953

Gulle Italianen