in ,

Winactie: Figlia Mia

Still uit Figlia Mia
Still uit Figlia Mia (foto: Cinemien)

Het zonovergoten Sardinië is niet alleen de setting van Het Italiaanse Dorp:  , maar ook van deze nieuwe Italiaanse film. In Figlia Mia (‘mijn dochter’) heeft de timide 10-jarige Vittoria een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina (gespeeld door Valerio Golino). Maar als het meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (een rol van Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is, wordt hun rustige leven op Sardinië volledig op zijn kop gezet.

Still uit Figlia Mia
Still uit Figlia Mia (foto: Cinemien)

Als Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, wil ze Vittoria ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

De trailer van Figlia Mia:

Figlia Mia gaat over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het is het aangrijpende verhaal van twee moeders en één dochter. Een film van Laura Bispuri, wier debuutfilm Vergine Giurata uit 2015 was.

De film draait vanaf vandaag – 23 augustus – in de filmtheaters. Op de website van distributeur Cinemien kun je zien waar je hem bij jou in de buurt kunt bekijken.

Win 2 vrijkaartjes!

Stuur een e-mail met je adresgegevens naar redactie [at] ditisitalie [punt] nl als je 2 vrijkaarten wilt winnen. De kaartjes komen dan per post naar je toe.

Update 28 augustus: de winnaar is inmiddels gekozen

Hou de website in de gaten voor nieuwe winacties!

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië! Dit is Italië is een webmagazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Dat zijn we zelf ook. We komen al bijna 25 jaar meerdere keren per jaar in Italië om te genieten van la dolce vita, lekker eten, de Italiaanse taal en 'made in Italy'. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gezondheidszorg in Italië

Column: zieke praktijken in de gezondheidszorg

De 10 mooiste kastelen van Italië

De 10 mooiste kastelen van Italië