in

Deelnemers gezocht voor nieuw seizoen ‘Het Roer Om’

Het Roer Om

Televisieproducent Monday Media is voor een nieuw seizoen van het succesvolle emigratieprogramma Het Roer Om op SBS6 op zoek naar enthousiaste deelnemers. Gaan jullie emigreren naar Italië? Vind je het geen probleem om in de kijker te staan, dan is dit misschien je kans op een kickstart van jouw B&B of andere Italiaanse bedrijvigheid!

Sinds jaar en dag volgen programma’s als Ik Vertrek en Het Roer Om Nederlanders die hun dromen najagen in verschillende landen over de hele wereld. Het leukst is het natuurlijk voor ons Italofielen als een stel of gezin het in il bel paese gaat proberen. Zonder plan, kennis van de taal of cultuur, inzicht in de kosten van de verbouwing en ga zo maar door (pak die bingokaart er alvast bij).

Zo’n aflevering is steevast goed voor hilariteit en ergernis. Maar het moet gezegd: de deelnemers durven maar wel, terwijl de beste kapiteins aan wal staan (of in dit geval: op de bank blijven zitten met ene hun hand in de bak chips en de andere om het flesje bier).

Hebben jullie plannen voor een emigratie naar Italië? Openen jullie daar een negozia di stroopwafel of een pannenkoekeria? Meld je dan vrijblijvend aan bij de producent van het programma en wie weet ziet straks heel Nederland je Italiaanse avonturen in het nieuwe seizoen.

De oproep geldt overigens voor alle bestemmingen, niet alleen Italië (al is dat natuurlijk wel het leukst)!

Meld je hier aan.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn de reistips 2023 voor Italië?

Reistips Italië 2023: tips van de redactie

een dure zomer voor de boeg

Het wordt niet alleen een hete, maar ook een dure zomer voor Italiëgangers