in ,

Deze hotels zijn de meest instagrambare trouwlocaties van Italië

Hotel Danieli in Venetië, een van de meest instagrambare trouwlocaties van Italië
Hotel Danieli in Venetië, een van de meest instagrambare trouwlocaties van Italië (foto's: booking.com)

Een nieuwe Compare the Market-studie heeft de 10 meest instagrambare trouwlocaties in Europa onthuld, met het Ritz Paris, Kasteel van Bled (Slovenië) en het Shangri-La Hotel (Parijs) in de top 3. Maar ook Italiaanse trouwlocaties doen het goed in het onderzoek. Hier zijn de tophotels voor je bruiloft in Italië, als je op het aantal Instagram-posts af mag gaan.

1. Hotel Danieli, Venetië – 17.771 posts

Uitzicht vanaf Hotel Danieli in Venetië

Hotel Danieli, ook wel bekend als Palazzo Dandolo, is een 5-sterrenhotel in Venetië. Het ligt aan de Riva degli Schiavoni, de boulevard van de stad, vlak bij het San Marcoplein. Langs het hotel loopt het kanaal de Rio del Vin waardoor gasten vanuit de watertaxi het hotel kunnen betreden. Op booking.com krijgt het hoteln een locatiescore van 9,8.

Hashtag: #hoteldanieli

Bekijk dit hotel op booking.com

2. Grand Hotel Tremezzo, Comomeer – 16.213 posts

Paradijs op aarde: Grand Hotel Tremezzo aan het Comomeer

Grand Hotel Tremezzo heeft een ongelooflijke locatie met een prachtig uitzicht op het magische Comomeer en Bellagio, en ligt op 3 minuten wandelen van Villa Carlotta en de botanische tuin. Het personeel hier doet er alles aan om jouw verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Door gasten beoordeeld met een 9,4.

Hashtag: #grandhoteltremezzo

Bekijk dit hotel op booking.com

3. Villa Tre Ville, Amalfikust – 13.947 posts

Het uitzicht? Onbetaalbaar

Pas getrouwd of niet, ga voor een sterrenbehandeling en geniet van service van wereldklasse in Villa Tre Ville aan de kleurrijke Amalfikust. Het strand is op 1 minuut lopen afstand en de luxe kamers en suites hebben uitzicht op de Tyrreense Zee. Sommige kamers beschikken over een privéterras en een dompelbad. Dit hotel bij Positano krijgt op booking.com een locatiescore van 9,8.

Hashtag: #villatreville

Bekijk dit hotel op booking.com

4. Portopiccolo Sistiana, Golf van Triëst – 12.328 posts

Comfort met een hoofdletter C bij het Falisia Portopiccolo Sistiana

Het Falisia, a Luxury Collection Resort & Spa, Portopiccolo ligt in Sistiana in de regio Friuli Venezia Giulia. Het heeft een luxe fitness- en wellnesscentrum en een schitterend uitzicht op zee. Natuurlijk ontbreken ook het zonneterras en het privéstrand niet. Als je je even de koning te rijk wilt voelen, moet je naar deze accommodatie is Sistiana. Op slechts 20 minuten van Triëst.

Hashtag: #portopiccolosistiana

Bekijk dit hotel op booking.com

Methode

De onderzoekers hebben de beste trouwlocaties in Europa bepaald door middel van deskresearch, waaronder Country and Townhouse, Brides en europeanbestdestinations.com. Op basis van de lijst van 41 plaatsen in Europa hebben ze vervolgens de relevante hashtags op social media geanalyseerd en de top 10 samengesteld op basis van het aantal hashtags. Het aantal hashtags per bericht is correct gemeten sinds 22-03-11.

Bron: persbericht comparethemarket.com

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië! Dit is Italië is een webmagazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Dat zijn we zelf ook. We komen al bijna 25 jaar meerdere keren per jaar in Italië om te genieten van la dolce vita, lekker eten, de Italiaanse taal en 'made in Italy'. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oplichters in Rome

Column: oplichters in Rome

Italiaanse zomerkriebels

10 tips voor nog meer Italiaanse zomerkriebels