in ,

Nieuw: Vakantiecursus Italiaans

Laat de vakantievoorpret maar beginnen met deze leuke, interactieve cursus Italiaans!

Nieuw: de Vakantiecursus Italiaans van Dit is Italië (foto: Unsplash)

Na de introductie van Dit is Italiaans, onze A1-cursus Italiaans voor beginners, kregen we veel verzoeken om ook een laagdrempelige vakantiecursus te maken. En hier is-ie dan, onze voordelige Vakantiecursus Italiaans!

Net als in de A1-cursus combineren we in deze vakantiecursus de modernste methoden en technieken van e-learning. Je bereidt je voor op je vakantie aan de hand van 10 leerzame en interactieve lessen met video’s, audiobestanden en quizzen.

In de vakantiecursus gaan we niet uitgebreid in op de grammatica. Daarentegen besteden we des te meer aandacht aan de vakantievoorpret. En aan situaties die je tijdens je Italiaanse vakantie tegen kunt komen.

Met deze Vakantiecursus begint de voorpret

Les 1 van de vakantiecursus

Zo nemen we je alvast mee op reis aan de hand van vakantievoorbereidingen, leren we je om jezelf voor te stellen en een eenvoudig gesprek te voeren. Ook kun je natuurlijk rekenen op lessen die zich afspelen in de winkel, op de markt, in het hotel en op de camping. Maar dan veel leuker en interactiever dan dat je het verwacht!

Lotje Lomme in Italië

Jouw docent Italiaans: Lotje Lomme

De docent van deze Vakantiecursus Italiaans is Lotje Lomme, die ook de A1-cursus voor haar rekening nam. Lotje woonde twee jaar in Bologna en is near-native speaker, gecertificeerd door de Universiteit van Siena.

Ze heeft 8 jaar les gegeven in het volwassenonderwijs, voornamelijk niveau A1/A2. De historica had tussen 2008 en 2014 haar eigen blog over Italië, maar blogt nu ook al 6 jaar voor Dit is Italië, voornamelijk over de Italiaanse taal, maar ook over de Italiaanse keuken, over literatuur en films. 

Lotje heeft een eerstegraads lerarenopleiding afgerond in Nederland en is bezig met het afronden van een examen Italiaanse taaldidactiek van de Universiteit van Siena. De laatste 4 jaar had ze haar eigen taalschool in Schoonhoven waar ze zo’n 40 volwassenen en 50 plusklaskinderen lesgaf.

Nu Italiaans leren voor je vakantie!

Dit is jouw kans om eindelijk te beginnen met wat je al zo lang wilde doen: beter Italiaans spreken en begrijpen tijdens je vakantie in Italië. En dat ook nog eens heel voordelig. Begin nu, zodat je straks perfect voorbereid naar Italië af kunt reizen.

🇮🇹 Gratis proefles!
Ben je benieuwd hoe de Vakantiecursus Italiaans eruitziet? Dat treft. Je kunt een gratis proefles volgen. 👉 Bekijk het volledige cursusprogramma hier.

Written by Dit Is Italië

Benvenuto su Dit is Italië. Dit is Italië is een digitaal Italië-magazine dat zich richt op liefhebbers van het land. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en modieuze noviteiten. Op ditisitalie.nl vind je Italië-nieuws, leuke verhalen, wetenswaardigheden, tips, recepten, reistips, must-sees en van alles meer over Italië. Ook jouw Italië-tips zijn welkom!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een nieuw huis in Italië – deel 10

Mooi middeleeuws Mondavio